Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Συμμετοχή παιδικών τμημάτων ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Κρωπίας στο 2ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής

|

Τα παιδικά  τμήματα ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Κρωπίας εκπροσώπησαν το Κορωπί στο 2ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Δήμων της Αττικής που διεξήχθη στην Αργυρούπολη Αττικής στις 17 και 18 Απριλίου 2010.
Η πρόεδρος του Οργανισμού και δημοτική σύμβουλος  Μαρία Γκίκα έκανε την ακόλουθη δήλωση : «Για άλλη μια χρονιά ο ΔΑΟΚ και το Κορωπί εκπροσωπήθηκε επάξια από  40 παιδιά των τμημάτων ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής των Δημοτικών Γυμναστηρίων Κορωπίου στο 2ο Φεστιβάλ της Αργυρούπολης. Αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά, οι προπονήτριες Μπαλωμένου Δήμητρα και Γεωργακοπούλου Αφροδίτη καθώς και το διοικητικό προσωπικό του ΔΑΟΚ. Ο Αθλητικός Οργανισμός Κορωπίου συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς για τον μαζικό αθλητισμό των Μεσογείων». 
Οι  ομάδες  Γυμναστικής  του ΔΑΟΚ και από τα δύο δημοτικά γυμναστήρια ( Κορωπίου και Αγίας Μαρίνας) με συνολικό αριθμό παιδιών 65 θα εκπροσωπήσουν το Δήμο μας στα ακόλουθα Φεστιβάλ Γυμναστικής : Ηράκλειο Αττικής στις 28 Μαΐου και στον Χολαργό στις 29 Μαΐου 2010.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york