Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΣΤΟΝ 114° ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΒΟΣΤΟΝΗΣ

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο των 2.500 χρόνων από τη μάχη του Μαραθώνα 72 αθλητές Μαραθωνοδρόμοι από όλη σχεδόν την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον 114° Μαραθώνιο της Βοστόνης.

Μεταξύ αυτών και 6 αθλητές από το Σύλλογο «Τελμησσός» της Νέας Μάκρης, ο Βλάσης Καραβασίλης, ο Παναγιώτης Ανδρομέδας, ο Κωνσταντίνος Μποτόπουλος, ο Γιώργος Κουνάς, ο Σπύρος Μαρκοζανες και ο Δημήτρης Συντετος οι οποίοι τερμάτισαν με καλούς χρόνους. Μάλιστα ο Βλάσης Καραβασίλης με χρόνο 2.47:51 αναδείχθηκε πρώτος Έλληνας Δρομέας.
Με μεγάλες τιμές δέχθηκαν και φιλοξένησαν τους Έλληνες δρομείς και τους συνοδούς τους οι οικογένειες των Αμερικάνων, η τοπική κοινωνία και οι διοργανωτές των εκδηλώσεων. Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη αγάπη και η εκτίμηση που έδειξαν οι Αμερικάνοι στους Έλληνες με τιμές και εκδηλώσεις που έγιναν όλο το διάστημα παραμονής της αποστολής.
Όλοι οι αθλητές μας σε κάθε εμφάνισή τους στη Βοστόνη και στο Μαραθώνιο είχαν ενδυμασία φιλοτεχνημένη από τον Βλάση Καραβασίλη με τα εθνικά μας χρώματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york