Τρίτη 13 Απριλίου 2010

O Παντελής Ασπραδάκης ορίστηκε Γραμματέας της Ομάδας Φιλίας με την Πολωνία.

O Παντελής Ασπραδάκης, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Αττικής, με απόφαση του Προέδρου της Βουλής κ. Φίλιππου Πετσάλνικου «Περί Συγκρότησης Ομάδων Φιλίας», ορίστηκε Γραμματέας της Ομάδας Φιλίας με την Πολωνία.
Επίσης με την ίδια απόφαση ορίστηκε Μέλος των Ομάδων Φιλίας με τα Κοινοβούλια της Ισπανίας, του Μαρόκο και της Ρωσίας.

Οι Ομάδες Φιλίας της Βουλής έχουν σκοπό την ενίσχυση σχέσεων και συνεργασιών με το εκάστοτε Κοινοβούλιο άλλων χωρών και το έργο τους υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εξωτερικών. Μέσα από αυτό το θεσμό προβάλλεται η θέση της Ελλάδας σε σημαντικά διεθνή ζητήματα και προωθούνται εθνικά θέματα με κύριο γνώμονα τη σταθερότητα, την ανάπτυξη και την ειρήνη.

Επιπλέον ο Παντελής Ασπραδάκης ορίστηκε ως μέλος της Υποεπιτροπής Αθλητισμού της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων. Η συγκεκριμένη διακομματική επιτροπή ενασχολείται με θέματα αθλητισμού και την προπαρασκευή της σχετικής νομοθετικής εργασίας. Η Επιτροπή συνιστάται από τα εξής μέλη: Αγάτσα Αριάδνη, Ασπραδάκης Παντελής, Βούρος Ιωάννης, Δημαράς Ιωάννης, Εμινίδης Σάββας, Λιάνης Γεώργιος, Νικητιάδιης Γεώργιος, Παντούλας Μιχαήλ, Ανδριανός Ιωάννης, Βόζεμπεργκ Ελισσάβετ, Ιωαννίδης Ιωάννης, Κουκοδήμος Κωνσταντίνος, Παπακωνσταντίνου Νικόλαος, Ανατολάκης Γεώργιος και Ψαριανός Γρηγόριος και κατά την πρώτη συνεδρίαση της θα οριστεί και το προεδρείο.
Πέρα από την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων που καλύπτει θέματα Παιδείας, Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού, ο Παντελής Ασπραδάκης συμμετέχει και στην Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york