Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ

Στις 18-4-2010 έγιναν τα εγκαίνια του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας. Ένα σχολείο που το περιμέναμε 19 χρόνια προς όφελος της ευρύτερης περιοχής και αξίζουν συγχαρητήρια όλοι όσοι προσπάθησαν προς την ολοκλήρωση του. Περισσότερο όμως θα είναι το όφελος των παιδιών μας που σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, με τις ιδανικές συνθήκες εκπαίδευσης θα διαπλάσουν τον χαρακτήρα του μελλοντικού πολίτη της πόλης και κατ’επέκταση, της χώρας μας.

Αυτά τα παιδιά λοιπόν και γενικά τις νεώτερες γενιές πρέπει να παραδειγματίσουμε με τις δράσεις αυτές, αναδεικνύοντας αυτά τα έργα και με εγκαίνια. Επίσης να προβληματίσουμε τους πολιτικούς παράγοντες της χώρας για την μεγάλη γραφειοκρατία της πολιτείας που στέρησε επί 19 χρόνια το σχολείο αυτό από τόσα παιδιά, ώστε να μην ξανασυμβεί.

Όμως ο δήμαρχος στην ομιλία των εγκαινίων αντί να δώσει βαρύτητα στα προηγούμενα, κατέφυγε σε ασύστολα ψεύδη. Είναι συνηθισμένη τακτική του για να αποπροσανατολίζει τους δημότες μας και να φταίει για όλα η αντιπολίτευση.

Ανέφερε λοιπόν στην ομιλία του ότι υπήρξε διένεξη στο δημοτικό συμβούλιο για τα εγκαίνια του σχολείου και αναφέρθηκε στο ότι τον καταγγείλαμε για σπατάλη δημοτικού χρήματος σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Πράγματι αν και διακόψαμε την ομιλία του για να τον διορθώσουμε ότι στο δημοτικό συμβούλιο συζητήθηκαν τα εγκαίνια του ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ και ΟΧΙ του ΣΧΟΛΕΙΟΥ, αυτός ανερυθρίαστα συνέχισε.

Και για να μάθουν οι δημότες μας τα εγκαίνια του Δημαρχείου (λες και τώρα κτίσθηκε και λειτουργεί) θα στοιχίσουν 11.122 ευρώ. Τόσα χρήματα ενέκριναν να σπαταλήσουν ο Δήμαρχος και οι σύμβουλοι του για μια μαυρογιαλούρικη φιέστα.

Καλό και σώφρον είναι να ασχολείται τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι σύμβουλοι του με τη στέγαση των σχολείων σε δημοτικά κτήρια (μιας και γεμίσαμε ενοικιαζόμενα) αντί να σπαταλά το δημοτικό χρήμα σε προεκλογικές φιέστες σαν και αυτή των εγκαινίων του δημαρχείου.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

΄΄ΚΟΡΩΠΙ – ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ΄΄

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york