Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΒΟΛΛΕΥ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΠΑΑΑ (ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ). ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ

Σημαντική νίκη πέτυχαν οι παγκορασίδες μας  στον δεύτερο αγώνα της Β΄φάσης  απέναντι στην πολύ αξιόλογη ομάδα  της Γκράβας με σετ 2-3 υπέρ μας.
Τα κορίτσια επηρεασμένα από την απουσία της Αντριάννας Τσιόλη για εκπαιδευτικούς λόγους -βασικής παίκτριας της ομάδας μας- ξεκίνησαν το πρώτο σετ  με έλλειψη αυτοπεποίθησης και έτσι επέτρεψαν στην γηπεδούχο ομάδα να το κερδίσει 25-19. Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο αλλά στο τέλος δύο συνεχόμενα λάθη μας, είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσουμε και το δεύτερο σετ 27-25. 
Τα κορίτσια μας όμως δεν είχαν πει την  τελευταία τους λέξη. Μπροστά στο  ενδεχόμενο μιας πιθανής ήττας –την πρώτη μετά από 10 αγώνες- οπλίσθηκαν με αυτοπεποίθηση και με αποφασιστικότητα έδειξαν πόσο καλά μπορούν να παίξουν. Ετσι κερδίσαμε το τρίτο σετ 24-26 και το τέταρτο πιο εύκολα 18-25. Ο αγώνας κρίθηκε στο πέμπτο σετ –ται μπρέικ- όπου με την έμπειρη καθοδήγηση του προπονητή μας και την αγωνιστικότητα των κοριτσιών το κερδίσαμε 13-15 παρά τις αποδοκιμασίες προς την ομάδα μας από οπαδούς της Γκράβας και το θερμή υποστήριξη προς την ομάδα τους. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, γεμάτος ανατροπές. Μπράβο στα κορίτσια και στον προπονητή μας για την μαχητικότητά τους.
Για την  ομάδα μας συμμετείχαν οι: (Παντόπουλος Γιώργος προπονητής) Μαρία Βινιεράτου, Παναγιώτα Γκρίτζαλη, Κατερίνα Διασάκου,  Μάγδα Μούτου, Βασούλα Νικολέτου, Μαρία Παπακώστα, Ευγενία Συμεωνίδου, Εύα Βουτσινά, Αννα Ζολοτάριωφ και Μυρτώ Κοροβέση,
Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 2/5/10 στις 20:00 με τον Φοίβο Μελισσίων στον γήπεδό μας.
                          
 Η βαθμολογία της ΕΣΠΑΑΑ μετά από 2 αγώνες στην Β΄φάση:


Πίνακας Βαθμολογίας Πρωταθλήματος: ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ ΟΜΙΛΟΣ Β' ΦΑΣΗ
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή 
αυτής της εικόνας.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή 
αυτής της εικόνας. 
A/A Σωματείο Αγώνες Νίκες Ήττες ΣΕΤ Μηδεν. Βαθμοί
Υπερ Κατά
1. ΑΟ  ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2 2 0 6 2 0 4
2. ΑΕ  ΓΚΡΑΒΑΣ-1 2 1 1 5 3 0 3
3. ΑΟ  ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-1 2 1 1 4 3 0 3
4. ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ  ΄΄ Ο ΦΟΙΒΟΣ΄΄ 2 1 1 3 4 0 3
5. ΓΣ  ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-1 2 1 1 3 4 0 3
6. ΑΕΚ -1 2 0 2 1 6 0 2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york