Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Παρέμβαση Νομάρχη για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του Δημοσίου

Με κατεπείγουσα επιστολή του προς την διοίκηση του ΟΠΑΔ και την πoλιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Aλληλεγγύης ο Νομάρχης Ανατολικής Αττικής Λ. Κουρής ζητά την άμεση παρέμβασή τους προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι του Δημοσίου με την αδυναμία θεώρησης των βιβλιαρίων υγείας τους από τον ΟΠΑΔ.

“Η αδυναμία αυτή εξαιτίας λήξης των συμβάσεων του ιατρικού προσωπικού, δημιουργεί μεγάλες ταλαιπωπρίες,” επισημαίνεται στην επιστολή, “ιδίως στους ασφαλισμένους πολλών περιοχών της Ανατολικής Αττικής που δεν έχουν συγκοινωνιακή σύνδεση με την έδρα του παραρτήματος του ΟΠΑΔ στην Παλλήνη.”

“Έτσι και με δεδομένο ότι σύμφωνα με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις η υπογραφή νέων συμβάσεων για ιατρικό προσωπικό δεν θα ολοκληρωθεί πριν περάσουν αρκετές ακόμα εβδομάδες”, συνεχίζει ο Νομάρχης Ανατ. Αττικής στην επιστολή του, “είναι ανάγκη να δοθεί επείγουσα εντολή σε όλα τα Κέντρα Υγείας της Ανατολικής Αττικής ώστε να ορίσουν άμεσα ελεγκτές ιατρούς που θα εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους του Δημοσίου μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη του απαραίτητου ιατρικού προσωπικού.”

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york