Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Παντελής  Ασπραδάκης
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Περιφέρεια Αττικής
Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης
 

Όλοι μας αισθανόμαστε ανακούφιση και ασφάλεια ύστερα από  την μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας και της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που συνέβαλλαν στην πάταξη της τρομοκρατίας κατόπιν σημαντικών συλλήψεων. Ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους της ελληνικής κοινωνίας, η τρομοκρατία, που επηρεάζει την ευνομία και την ομαλή λειτουργία δημοκρατικών θεσμών υφίσταται μεγάλο πλήγμα.
Οι τελευταίες εξελίξεις έρχονται ως συνέχεια προηγούμενων μεγάλων επιτυχιών και κατάλληλων ενεργειών. Η εμπέδωση της ασφάλειας του πολίτη στην καθημερινότητά του γίνεται πραγματικότητα. Ένας συντονισμένος μηχανισμός προστασίας εφαρμόζεται στο λεκανοπέδιο Αττικής. Ήδη, η ομάδα «ΔΕΛΤΑ» αλλά και η νεοσύστατη ομάδα «ΔΙΑΣ» συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και ενισχύουν το αίσθημα σιγουριάς και προστασίας του πολίτη. Η παρουσία των αστυνομικών είναι αισθητή και έχει συμβάλλει στην άμεση επέμβαση σε περιστατικά που χρήζουν ανάγκη.
Σε μια δύσκολη  στιγμή για την πατρίδα μας  οι μεθοδικές κινήσεις είναι απαραίτητες, ώστε να συμβάλλουν στην υγιή ενότητα της κοινωνίας μας. Ο πολίτης δικαιούται να αισθάνεται ασφαλής, κάτι που αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για την σημερινή κυβέρνηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york