Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων

Σας καλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων, που θα γίνει την 14η του μηνός Απριλίου έτους 2010, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7:00μ.μ., για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:


1. Λήψη απόφασης για αποδοχή πίστωσης από τους ΚΑΠ (Β΄ & Γ΄ Δόση) έτους 2010 για κάλυψη λειτουργικών αναγκών Α΄ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Σπάτων.

2. Λήψη απόφασης για αποδοχή ποσού 68.377,25€ από ΥΠ. ΕΣ. (1η Κατανομή ΣΑΤΑ έτους 2010) και καθορισμός εκτελεστέου έργου.


3. Συζήτηση – Λήψη απόφασης για το θέμα των Δημοτικών κληροτεμαχίων 2490 & 2491 του αγροκτήματος Βουρβά.

4. Λήψη απόφασης για ανάθεση στην Τ.Υ. του Δήμου των αρμοδιοτήτων της τήρησης της προδικασίας αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για την διαπλάτυνση της οδού Αγ. Δημητρίου στην περιοχή Γυαλού – Αγ. Δημήτριος.

5. Λήψη απόφασης για ορισμό υπαλλήλου του Δήμου για παραλαβή από Δ.Ο.Υ. Παλλήνης διπλοτύπων είσπραξης τύπου Β΄ για τους αλλοδαπούς.


6. Λήψη απόφασης για σύναψη προγραμματικής σύμβασης του Δήμου με Ν.Α.Α.Α., Δήμο Μαρκοπούλου και Πυροσβεστική Υπηρεσία με σκοπό την εκπαίδευση και εξοπλισμό εθελοντών Πολιτικής Προστασίας και έγκριση των όρων της.

7. Λήψη απόφασης για απονομή τιμητικής διάκρισης στον Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο.


8. Λήψη απόφασης για έγκριση της 17/2010 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. “Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Σπάτων” περί τροποποίησης του Π.Υ. έτους 2010.



Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου


Ιωάννης Αντ. Μάρκου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york