Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από εκατοντάδες θηραίους πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Απριλίου η Τελετή συνένωσης της Κοινότητας Οιας-Θηρασιας με το Δήμο Λαυρίου

Τη τελετή στόλισε και η παρουσίαση του βιβλίου Η Αγία Αικατερίνη της Οιας από τον πρωην Υπουργό Ναυτιλίας και νυν Πρόεδρο και Δ.Σ του ΟΛΠ κ. Γιωργου Ανωμεριτη.

Συγκινητικές ήταν και οι ομιλίες των μελών του νεοσύστατου Συλλόγου Θηραίων Λαυρεωτικής και Μεσόγειας, μέσω της Προέδρου του κ. Ευαγγελίας Ξαγοράρη του αντιδημάρχου Λαυρίου κ Συριγου, του Αντιπροέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αν. Αττικης κ Αντώνη Γάκη καθώς και ο Πάτερ Κωνσταντίνος από τη Θηρασία.

Στην τελετή παρευρεθησαν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Πάγκαλος και οι βουλευτές Οικονόμου και Ασπραδακης απο το ΠΑΣΟΚ και Μπουρας από τη Ν.Δ.

Επίσης παρών ήταν και η βουλευτής Β’ Αθηνών κα Σακοράφα, ο τ. Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Κρητικός και ο Γενικός Γραμματέας της Ναυτιλιακής Πολιτικής του Υπ.Οι.Α.Ν κ. Βλάχος Γεώργιος καθώς και πολλοί άλλοι αυτοδιοικητικοί.

Ο Δήμαρχος κ. Λουκάς και ο κοινοτάρχης κ. Χάλαρης έδωσαν με τις ομιλίες του ένα τόνο συγκινητικής συνεργασίας των 2 αδελφών πόλεων.

Πριν την τελετή προηγήθηκε δοξολογία χοροστατούντος του μητροπολίτη Θήρας και νήσων κ.κ Επιφάνιος και ο Μητροπολίτης Λαυρεωτικής και Μεσογαιάς κ.κ Νικόλαος στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york