Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Η λεωφορειακή γραμμή Ε-22 φτάνει στην Ανάβυσσο και Φώκαια

|

Το Ε-22 φτάνει επιτέλους στην Ανάβυσσο και Φώκαια μετά τις πολύχρονες ενέργειες του Αντώνη Γάκη Αντιπροέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ανατολικής Αττικής


Ένα πάγιο αίτημα της καθολικής πλειοψηφίας των κατοίκων των περιοχών της Αναβύσσου και Π.Φώκαιας αλλά και των δεκάδων χιλιάδων καλοκαιρινών επισκεπτών των παραλιακών μας δήμων αλλά και των όμορφων τουριστικών μαγαζιών της ευρύτερης περιοχής φαίνεται ότι φτάνει επιτέλους σε λύση.

Από το 2007 χιλιάδες συμπολίτες των 2 περιοχών( 7.000 υπογραφές), το σύνολο των συλλόγων άλλα και των δημοτικών αρχών με επικεφαλή των προσπαθειών ανάμεσα σε άλλους τον αντιπρόεδρο της νομαρχίας κ Αντώνη Γάκη ζητούσαν επιτακτικά το αυτονόητο.

Να πάψει να είναι η περιοχή της νοτιοανατολικής αττικής ένα κακέκτυπο επαρχιακής πόλης της δεκαετίας του 50 στο επίπεδο της συγκοινωνίας.

Με σχεδόν 5πλασιο αντίτιμο σε σχέση με το αστικό εισιτήριο είναι αναγκασμένοι να επιβαρύνονται οι δεκάδες μαθητές εργαζόμενοι αλλά και επισκέπτες.

Τα δρομολόγια σταματάμε νωρίς το βράδυ πριν τις 9 και είναι ανά μία ώρα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τη νέα συγκοινωνιακή σύνδεση οι περιοχές της παραλίας θα έχουν τις όσες ευκαιρίες για περαιτέρω οικονομική και τουριστική ανάπτυξη και φυσικά σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο θα είναι μια ανάσα για την τσέπη όλων των χρηστών των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Σε αλλεπάλληλες συναντήσεις που είχε ο κ .Γάκης με τον διευθυντή του υπουργείου μεταφορών υποδομών και δικτύων τέθηκε το ζήτημα της άμεσης επέκτασης της λεωφορειακής γραμμής Ε-22 η οποία θα μετατρέπει πλέον και σε καλλικρατική αφού θα ενώσει σε μια μορφή και διαδημοτικής συγκοινωνίας όμορους δήμους της νέας αυτοδιοίκητης μορφής.

Το χρονοδιάγραμμα αναμένεται να εφαρμόσει άμεσα με την ελπίδα η έναρξη του καλοκαιριού να μας βρει να υποδεχόμαστε το νέο αστικό λεωφορεία στις γειτονίες της Αναβύσσου και Φώκαιας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york