Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Κρύο... καιρός για τένις!

Το πρώτο ερασιτεχνικό τουρνουά της νέας αγωνιστικής σεζόν, είναι γεγονός... Το Atlantis Sport Club στην Ανθούσα σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία αθλητικών ADIDAS, διοργανώνει το Winter Open 2010 όπου θα διεξαχθεί από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου στα χωμάτινα courts των πανέμορφων εγκαταστάσεων του Atlantis Club.

Είμαστε τυχεροί που ζούμε σε μια χώρα όπου οι κλιματολογικές συνθήκες μας επιτρέπουν να παίζουμε τένις 12 μήνες το χρόνο. Οπότε ετοιμάστε τις ρακέτες σας, βάλτε τα παπούτσια σας, δηλώστε συμμετοχή και ετοιμαστείτε για δύο εβδομάδες γεμάτες τένις στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Atlantis Sports Club (Αγ. Αθανασιου 60 στην Ανθούσα, όπισθεν MAKRO).

Το γνωστό κλαμπ των βορείων προαστίων με την πολύτιμη συνεργασία της ADIDAS, διοργανώνει τo Winter Open 2010 όπου όλοι οι ερασιτέχνες τενίστες, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ενόψει των Όπεν της καλοκαιρινής περιόδου.

Θα μοιραστούν πλούσια δώρα στους συμμετέχοντες αλλά και στους νικητές των κατηγοριών από ADIDAS και PRINCE, ενώ ο εκ των μεγάλων χορηγών, η Skylines Sports Tour θα μοιράσει τρία υπέροχα ταξίδια για τους διαγωνιζόμενους στο τουρνουά. Παράλληλα θα κληρωθούν και ετήσιες συνδρομές για το Atlantis Sports Club.

Τα δώρα της διοργάνωσης
- 4ήμερο ταξίδι για 2 άτομα στη Ρώμη για την παρακολούθηση του τουρνουά ROME MASTERS (30.04 – 03.05)
- 4ήμερο ταξίδι για 2 άτομα στο Ντουμπάι κατά τον μήνα Μάιο
- 3ήμερο ταξίδι για 2 άτομα στη Σαντορίνη ή Πάρο κατά τον μήνα Μάιο
- Αθλητικό υλικό από ADIDAS & PRINCE
- Ετήσιες συνδρομές στο Atlantis Sports Club

Οι κατηγορίες του Winter Open

ΑΝΔΡΩΝ
16-30
31-40
41-50
51-60
61+

ΓΥΝΑΙΚΩΝ
16-29
30-39
40+,

ΜΙΚΤΑ
ΔΙΠΛΑ ΑΝΔΡΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ

*
Η συμμετοχή ορίζεται στα 30€

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

To Αtlantis Sports Club διαθέτει 12 Γήπεδα Τένις
-6 γήπεδα χωμάτινα με συστήματα αποστράγγισης για να υπάρχει δυνατότητα παιξίματος ακόμη και σε περιόδους βροχών
-4 γήπεδα συνθετικού χλοοτάπητα με χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς και ειδική πλέξη που απαιτεί λιγότερο χαλαζία και προσφέρει γρήγορο παιχνίδι
-2 Γήπεδα quick Μελετημένος υπερσύχρονος φωτισμός ειδικά για γήπεδα τένις από την Αμερική που προσφέρει ποιοτικό φωτισμό σε κάθε σημείο του γηπέδου (Μ.Ο. 550-650 lux).

Επίσης, στα μέλη του Atlantis δίνεται η δυνατότητα τηλεφωνικής κράτησης γηπέδου ή μέσω internet αποφεύγοντας έτσι τις αναμονές για άδειασμα γηπέδου ενώ υπάρχουν και Online εξελιγμένες υπηρεσίες για έυρεση συμπαίκτη, αναζήτηση αντιπάλου και φυσικά σύστημα ladder για "επικές βαθμολογούμενες μονομαχίες"...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york