Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Δύο ένοπλες ληστείες στο Κορωπί

Ένας ένοπλος άντρας, με κουκούλα, ήταν ο δράστης της ληστείας που σημειώθηκε στις 7:20 το βράδυ της Τρίτης, στο κατάστημα αλυσίδας σούπερ - μάρκετ «DIA» στο Κορωπί. Ο δράστης, με την απειλή όπλου απέσπασε το ποσό των, 600 € από τα ταμεία του καταστήματος και κατάφερε να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση … πεζός!

Και την Καθαρά Δευτέρα, όμως, στις 12 το μεσημέρι, δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο κατάστημα αλυσίδας σούπερ - μάρκετ «my Μarket» στο Κορωπί. Οι δράστες με την απειλή των όπλων πλησίασαν το ταμείο και ανάγκασαν την υπάλληλο να τους παραδώσει τις εισπράξεις.

Η αναστάτωση που επικράτησε ήταν τεράστια και οι πενήντα περίπου πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα απομακρύνθηκαν έντρομοι από τα ταμεία. Οι υπάλληλοι του καταστήματος διατηρώντας την ψυχραιμία τους και εκμεταλλευόμενοι το μεγάλο χώρο του καταστήματος, οδήγησαν τους πελάτες σε ασφαλή χώρο, μέχρι να φύγουν οι δράστες.

Οι ληστές αφού απέσπασαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό διέφυγαν με κλεμμένο όχημα, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η κοινωνία του Κορωπίου, μετά τα δύο αυτά περιστατικά, είναι ανάστατη γιατί βλέπει ότι η εγκληματικότητα αυξάνεται ραγδαία στην περιοχή των Μεσογείων και οι κάτοικοι φοβούνται ότι πλέον δεν θα μπορούν να κινηθούν με ασφάλεια, ούτε έως το super market της πόλης τους.

Πηγή: Mesogianews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york