Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ Ο.Λ. ΛΑΥΡΙΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ

Με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα κ χρήσιμα συμπεράσματα ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στο Λαύριο η διμερής σύσκεψη ανάμεσα στους εκπροσώπους της βουλγαρικής ρυθμιστικής αρχής Λιμένων Ναυτιλίας και του Δ.Σ Ο.Λ.Λ. και Αντινομάρχη Αν. Αττικής κ. Πάρη Ευαγγελίου, με την παρουσία του Δημάρχου Λαυρίου Δημήτρη Λούκα ύστερα από πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Ναυτιλιακής Πολίτικης του Υπ..Οι.Α.Ν και του ειδικού σύμβουλου και αντιπρόεδρου του Νομαρχιακού Συμβούλιου Αν. Αττικής κ . Αντώνη Γάκη.

Την Υπουργό εκπροσώπησε η σύμβουλος της επί θεμάτων Ναυτιλίας κυρία Αγγελική Λιβάνου.

Αφού συζητήθηκαν οι προοπτικές επέκτασης και εκσυγχρονισμού του λιμένα Λαυρίου καθώς και έπειτα μια πλήρη παρουσία του οικονοκοινωνικου ρόλου που έχει το λιμάνι της πόλης για την περιοχή αλλά και για την ελληνική ναυτιλία από τον Δ.Σ κ. Ευαγγελίου, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Λουκάς μαζί με τον Πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου υποδέχτηκαν και στο δημαρχιακό μέγαρο τους ξένους επισκέπτες της πόλης που μαζί με τους εκπροσώπους του υπουργείου ανέλυσαν το master plan του νέου Λαυρίου που χτίζεται μέρα με τη μέρα και μετατρέπει την όμορφη πόλη της Αν. Αττικής σε στολίδι και πρότυπο ανάπτυξης για την Ελλάδα αλλά και την Ε.Ε.

Η διμερής επαφή θα συνεχιστεί με επίσκεψη της ελληνικής πλευράς στη Βάρνα της Βουλγαρίας ,πριν το Πάσχα με επικεφαλή της αντιπροσωπείας τον κ. Γάκη και εκπροσώπους του δήμου Λαυρίου και του Ο.Λ.Λ για να μεταφερθεί η ελληνική τεχνογνωσία σε νομικά αλλά και τεχνικά ναυτιλιακά θέματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york