Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Θεμελίωση του 4ου Δημοτικού Σχολείου, του 4ου Νηπιαγωγείου και του Γυμναστηρίου – Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Κερατέας από την Υφυπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Εύη Χριστοφιλοπούλου

|

Την Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 12.30 μ.μ., η Υφυπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Εύη Χριστοφιλοπούλου, θεμελίωσε το 4ο Δημοτικό Σχολείο, το 4ο Νηπιαγωγείο και το Γυμναστήριο – Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Κερατέας.

Κατά τη τελετή της θεμελίωσης, η Υφυπουργός απηύθυνε χαιρετισμό, αναφέροντας -μεταξύ άλλων- τους στόχους που έχουν τεθεί στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση με «επίκεντρο τον μαθητή», που ξεκινά από το Νηπιαγωγείο και τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού. Εξέφρασε την ικανοποίησή της, γιατί ένα έργο που είχε ξεκινήσει το 2002, μετά από πολλά προβλήματα επιτέλους άρχισε να υλοποιείται.

Στην τελετή θεμελίωσης παρεβρέθηκαν, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, κ.κ. Νικόλαος, ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό της θεμελίωσης, ο Δήμαρχος Κερατέας, κ. Σταύρος Ιατρού, εκπαιδευτικοί φορείς και δημότες της περιοχής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york