Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Γαμήλιο ταξίδι στα... γνώριμα μέρη του γαμπρού.(Kοινοτάρχης Πικερμίου Θανάσης Αδαμόπουλος και Χριστίνα Λαμπίρη)


Γαμήλιο ταξίδι στα... γνώριμα μέρη του γαμπρού. Η Χριστίνα Λαμπίρη και ο σύζυγός της, κοινοτάρχης Πικερμίου Θανάσης Αδαμόπουλος βρέθηκαν στη Μαδρίτη για το μήνα του μέλιτος, όπως πρώτη έγραψε η «Espresso» σε πρόσφατο δημοσίευμά της. Τώρα λοιπόν πρώτοι πάλι αποκαλύπτουμε φωτογραφικό υλικό από το honey moon του λαμπερού ζευγαριού, που διήρκεσε λίγες μόνο μέρες, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο -στην Ελλάδα- τρέχουν.

Οι νιόπαντροι δεν πήγαν στην ισπανική πρωτεύουσα τυχαία: η πανέμορφη πόλη, που αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες ανά τον κόσμο, είναι αγαπημένος προορισμός του Θανάση Αδαμόπουλου. Εχει πάει περισσότερες από πενήντα φορές εκεί. Οχι μόνο έχει πολλούς φίλους στη Μαδρίτη, αλλά και business. Εχει επεκτείνει, βλέπετε, τις δραστηριότητές του και στην Ισπανία.

Το πρώτο του ταξίδι στη Μαδρίτη το ζευγάρι το έκανε πέρσι τέτοια εποχή. Επισκέφτηκε τη βίλα των μύλων, έβγαλε φωτογραφίες στην Plaza de Oriente και στο Recorrido literario por el barrio de Las Letras, και απόλαυσε πικάντικες, σπανιόλικες συνταγές.

Αυτή τη φορά έκλεισαν ραντεβού με φίλους τους, με τους οποίους πολλά βράδια δείπνησαν σε πολυτελή εστιατόρια. Οπως είναι φυσικό, το ζευγάρι έκανε και shopping therapy. Αλλωστε ο κοινοτάρχης φημίζεται, εκτός των άλλων, και για το γούστο του. Δεν έμειναν όμως μόνο στη Μαδρίτη, αν και αρχικά αυτό ήταν το πλάνο τους. Επισκέφτηκαν και το υπέροχο Τολέδο. Εκεί, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, Χριστίνα και Θανάσης κυκλοφορούσαν συνεχώς αγκαλιασμένοι κι ευτυχισμένοι. Η Χριστίνα ήταν ντυμένη casual κι ελαφριά βαμμένη, ενώ ο Θανάσης (της) δεν της χάλαγε κανένα χατίρι.

Για το τέλος σας φυλάξαμε το καλύτερο: Οπως μαθαίνουμε, το ζευγάρι στις 18 Ιανουαρίου, μία μέρα μετά την ονομαστική εορτή του γαμπρού, ετοιμάζει super γαμήλιο πάρτι για τους φίλους του. Μην ξεχνάμε ότι ο γάμος τους, που πραγματοποιήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου στο παρεκκλήσι του Αγίου Βασιλείου, στο Πικέρμι, ήταν σε στενό οικογενειακό κύκλο. Τώρα λοιπόν ετοιμάζονται για ένα... Super Star πάρτι!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york