Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Στο πρόγραμμα ανακλύκλωσης η Νέα Μάκρη

Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην εδραίωση ενός ολοκληρωμένου συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης των στερεών αποβλήτων ο Δήμος Νέας Μάκρης σε συνεργασία με την «Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.» εγκαινιάζει μια καινούργια δραστηριότητα στον τομέα της ανακύκλωσης ενός ειδικού τύπου αποβλήτων, αυτό των Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ) μικρού μεγέθους.

Ετσι ο Δήμος Νέας Μάκρης ενημερώνει τους δημότες και κατοίκους της πόλης ότι σε 6 προς το παρόν σημεία, στο Δημαρχείο, στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο, στο Κ.Α.Π.Η. Νέας Μάκρης, στο Ίδρυμα Παμμακάριστος, στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης και στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα στο Νέο Βουτζά έχουν τοποθετηθεί ειδικοί πλαστικοί πράσινοι κάδοι για την συγκέντρωση παλαιών άχρηστων μικρών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Προκειμένου για μεγάλες συσκευές (π.χ. ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια, τηλεοράσεις) οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με το Δήμο Νέας Μάκρης στα τηλέφωνα 2294320500 και 2294320532 για συνεννόηση.

Ο Δήμος Νέας Μάκρης συμμετέχει ενεργά και στηρίζει κάθε προσπάθεια ανακύκλωσης υλικών με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη. Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι ότι και οι κάτοικοι της Νέας Μάκρης αγκάλιασαν άμεσα το πρόγραμμα της ανακύκλωσης, τηρώντας μάλιστα εξαρχής τους βασικούς κανόνες, δείχνουν την έντονη ευαισθητοποίησή τους και δημιουργούν στην πράξη ένα καλύτερο περιβάλλον.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york