Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ : Κατασκευή γηπέδου μπάσκετ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Κατασκευή γηπέδου μπάσκετ στις Αχαρνές από εταιρία κινητής τηλεφωνίας

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του τμήματος εταιρικής επικοινωνίας της Wind είχε ο Δήμαρχος Αχαρνών Παναγιώτης Φωτιάδης, με αντικείμενο την κατασκευή ανοικτού γηπέδου μπάσκετ σε χώρο του Δήμου .

Όπως επισημάνθηκε στη συνάντηση η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, ως χορηγός των αθλητών του μπάσκετ Δημήτρη Διαμαντίδη και Θεοδωρή Παπαλουκά, προσφέρει για κάθε καλάθι που βάζουν οι αθλητές ένα ποσό το οποίο, εφέτος, θα διατεθεί στην κατασκευή γηπέδου. «Πρόκειται για το πρόγραμμα «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ» όπου το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί για την κατασκευή γηπέδων μπάσκετ σε δήμους της Αττικής», τόνισε η επικεφαλής της αντιπροσωπείας.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την εταιρία για την επιλογή του Δήμου Αχαρνών και τόνισε ότι η πόλη είναι από τις μεγαλύτερες πληθυσμιακά και γεωγραφικά στην Ελλάδα. «Ο Δήμος μας έχει πάνω από 12000 παιδιά, ενώ διαθέτει το μεγαλύτερο φυτώριο νέων αθλητών. Επίσης, ο ΑΟΔΑ (Αθλητικός Οργανισμός) έχει στους κόλπους του 4500 αθλητές. Όπως αντιλαμβάνεστε όσους χώρους και να φτιάξουμε δεν μας επαρκούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το γήπεδο που θα κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, θα βρίσκεται σε χώρο που θα υποδείξει ο Δήμος. Με το πέρας του πρωταθλήματος μπάσκετ θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του και θα παραχωρηθεί στον Δήμο Αχαρνών στη διάρκεια εκδήλωσης παρουσία των δύο κορυφαίων αθλητών. Νωρίτερα, μέσα στον Νοέμβριο θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου με σκοπό την παρουσίαση του προγράμματος και την ανακοίνωση του χώρου που θα κατασκευαστεί το γήπεδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york