Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Ξεκινά από την 1η Οκτωβρίου η λειτουργία του Τμήματος Δημοτικής Αστυνομίας Νέας Μάκρης. Στόχος η διευκόλυνση της καθημερινότητας του πολίτη, μέσα από την εφαρμογή ισότιμης τήρησης των διατάξεων του νόμου με αντικειμενικότητα, συνέπεια και σεβασμό προς τον πολίτη, η αναμόρφωση και βελτίωση της εικόνας της περιοχής και η επιτήρηση κρίσιμων τομών που σχετίζονται με την καλή λειτουργία του Δήμου.

Σε ειδική τελετή, σήμερα Δευτέρα στο Δημαρχείο, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των πρώτων 5 Δημοτικών Αστυνομικών της πόλης μας, δύο ανδρών και τριών γυναικών, οι οποίοι πρόσφατα ολοκλήρωσαν την 5μηνη ειδική εκπαίδευσής τους.

Κατά την τελετή της ορκωμοσίας των Δημοτικών Αστυνομικών ο Δήμαρχος κ. Ιορδάνης Λουίζος μεταξύ των άλλων δήλωσε: «Ενσαρκώνουν τις ελπίδες μας ότι η παρουσία τους και μόνον θα συμβάλει καταλυτικά στο να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής και των πολιτών μας και της ίδιας της πόλης αντιμετωπίζοντας επαρκώς τα θέματα καθαριότητας από την άναρχη εναπόθεση κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων όπου δει, θα συμβάλει καθοριστικά στη καλύτερη κυκλοφοριακή ρύθμιση μέσα στον οικιστικό ιστό της πόλης και βέβαια θα βάλει σε κάποια τάξη τις παράνομες καταλήψεις των κοινόχρηστων χώρων.

Ασφαλώς κανένας από εμάς δεν περιμένει θαύματα ούτε όλα να διορθωθούν με ένα γύρισμα του διακόπτη. Σαφέστατα όμως η συμβολή τους, η καλή συνεργασία τους αλλά κυρίως διευκόλυνση της καθημερινότητας του πολίτη θα βελτιώσουν συνολικά την εικόνα του Δήμου μας».

Πηγή: Δήμος Νέας Μάκρης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york