Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Έγκαιρες και αποτελεσματικές οι ενέργειες του Δήμου Μαρκοπούλου για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων!

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Το πρώτο έντονο κύμα κακοκαιρίας του νέου έτους, βρήκε τον Δήμο Μαρκοπούλου κατάλληλα προετοιμασμένο και έτοιμο να αντιμετωπίσει τις συνέπειές του, αποτελεσματικά!
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αντιδημαρχία Καθαριότητας Δήμου Μαρκοπούλου, σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία Δήμου Μαρκοπούλου και με την πολύτιμη συμβολή της εθελοντικής ομάδας ΕΠΟΜΕΑ Μαρκοπούλου – Κουβαρά, ήταν σε διαρκή επιφυλακή καθ’ όλη την διάρκεια εξέλιξης του καιρικού φαινομένου.
Μάλιστα, στις κεντρικές οδικές αρτηρίες του Μαρκοπούλου και του Πόρτο Ράφτη, το βράδυ της Δευτέρας 7 αλλά και της Τρίτης 8 Ιανουαρίου, ρίχθηκαν συνολικά δέκα (10) τόνοι αλατιού, προκειμένου οι δρόμοι να μείνουν ασφαλείς, προσβάσιμοι και να αποφευχθούν τυχόν πρωινά ατυχήματα, λόγω παγετού!
Επιπλέον, αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον κο Χρήστο Χουχουλή, Εθελοντή Διασώστη, Πρόεδρο & Επικεφαλής Επιχειρησιακό της ομάδας ΕΠΟΜΕΑ Μαρκοπούλου – Κουβαρά, ο οποίος μαζί με το μέλος της ομάδας, κο Ευάγγελο Σταύρου απέτρεψαν τα χειρότερα, όταν επιχείρησαν και βοήθησαν στην διάσωση ηλικιωμένης κυρίας που υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο σε δυσπρόσιτο σημείο της περιοχής Χάβωσι στο Πόρτο Ράφτη.
Πιστεύουμε ότι ο ρόλος της Πολιτικής Προστασίας δικαιώνεται, ιδιαίτερα σε αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις, που η Κρατική Μέριμνα αδυνατεί να αντιμετωπίσει έγκαιρα περιστατικά όπως το συγκεκριμένο (σημειώνεται ότι οι οικείοι της κυρίας απευθύνθηκαν επανειλημμένα αλλά άκαρπα στο ΕΚΑΒ)!


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york