Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Ειρήνη Κουνενάκη: Δήμαρχε ο δημόσιος απολογισμός της Δημοτικής αρχής Παλλήνης..... άργησε μια ...τετραετία παραβιάζοντας τα προβλεπόμενα!!!!


Σήμερα ανακοινώθηκε η πρόσκληση για την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τον δημόσιο απολογισμό, όπως προβλέπεται απο το άρθρο 217 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων αλλά και απο το άρθρο 13 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πιο συγκεκριμένα ο Κανονισμός του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης, αναφέρει οτι «το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίαζει μια φορά τον χρόνο προκειμένου να συζητήσει τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής, την εφαρμογή του ετήσιου προγράμματος δράσης και την εν γένει οικονομική κατάσταση του Δήμου».

Κάλλιο αργά παρά ποτέ!!!

Παραβιάζοντας τα προβλεπόμενα, η Δημοτική αρχή την ετήσια συνεδρίαση, την έχει μετεξελίξει ......σε μια φορά καθε τέσσερα χρόνια. 
Απρίλιος 2014 η τελευταία δημόσια συνεδρίαση, λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές και Φεβρουάριος 2019 τώρα, λίγο πριν τις επικείμενες εκλογές.

Παρόλα αυτά, καλωσορίζουμε τον κύριο Δήμαρχο στο δημόσιο διάλογο και στη συμφιλίωση του με τις δημοκρατικές διαδικασίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york