Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Στις Αχαρνές και τον Κάλαμο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

| |Στις Αχαρνές και τον Κάλαμο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Γ. Πατούλης: Με εφόδιο την πολυετή εμπειρία μας στην Αυτοδιοίκηση, διαμορφώνουμε τις προϋποθέσεις για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση και μια νέα αρχή στην Αττική
Με κατοίκους και εκπροσώπους τοπικών φορέων στις Αχαρνές και τον Κάλαμο συναντήθηκε χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.
Στο πλαίσιο των επαφών του ενημερώθηκε για τα προβλήματα που απασχολούν τις συγκεκριμένες περιοχές, τα έργα υποδομών και πολιτικής προστασίας που απαιτούνται, ενώ αντάλλαξαν προτάσεις για τις αναπτυξιακές προοπτικές που μπορούν να υπάρξουν.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην ανάγκη διαμόρφωσης ενός στρατηγικού σχεδιασμού ο οποίος θα οδηγήσει την Αττική στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση.
«Όλοι μαζί κάνουμε μια Νέα Αρχή και διαμορφώνουμε  τις προϋποθέσεις εκείνες που βοηθήσουν τους νέους να παραμείνουν και να εργαστούν στο τόπο τους.
Δεν θα αφήσουμε ούτε λεπτό για χάσιμο. Με σοβαρότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης θα δουλέψουμε για να ξανακερδίσει η Αττική το χαμένο χρόνο και να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά.
Με εφόδιο την πολυετή εμπειρία μας στην Αυτοδιοίκηση, διαμορφώνουμε τις προϋποθέσεις για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση και μια νέα αρχή στην Αττική».  
Ο  κ. Πατούλης αναφέρθηκε και στην ανάγκη καλύτερης θωράκισης της Αττικής από έκτακτα καιρικά φαινόμενα όπως οι πλημμύρες, ενώ στη συνέχεια χαρακτήρισε ως βραδυφλεγή βόμβα το θέμα της διαχείρισης αποβλήτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york