Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΚΛΕΙΣΤΑ αύριο όλα τα νηπιαγωγεία της χώρας!

|

pallinipress

Κλειστά θα είναι αύριο τα νηπιαγωγεία λόγω της εορτής των Τριών Ιεραρχών, όπως προκύπτει και από τις συμπληρωματικές οδηγίες που έχει αποστείλει το Υπουργείο Παιδείας.
Σημειώνουμε ότι την ημέρα αυτή το διδακτικό προσωπικό θα πάρει μέρος στον εκκλησιασμό και στις σχετικές εκδηλώσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας της περιοχής.
Η χρονική διάρκεια και ο τρόπος εορτασμού των εκδηλώσεων στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας θα καθοριστούν από το Σύλλογο Διδασκόντων. Οι μαθητές που παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του σχολείου και θα αποχωρήσουν με τους άλλους μαθητές. Με ευθύνη του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων ειδοποιούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες για την ώρα αποχώρησης των μαθητών από το σχολείο.
Θυμίζουμε ότι για το σχολικό έτος 2014-2015 η θρησκευτική εορτή των Τριών Ιεραρχών την 30η Ιανουαρίου 2015, δεν αποτελεί ημέρα αργίας για τα Γυμνάσια, Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, δημόσια και ιδιωτικά, ημερήσια και εσπερινά, αλλά ορίζεται, για όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ως ημέρα εορτής, κατά την οποία γίνεται εκκλησιασμός και δραστηριότητες σχετικά με την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα γράμματα.
Κλειστά αναμένεται να είναι και τα φροντιστήρια όπως προκύπτει από εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας που κοινοποίησε η ΟΙΕΛΕ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york