Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΙΑΝΙΑ: Κοσμοσυρροή στην επίσημη πρώτη του Μάδη

Στο κατάμεστο Μουσείο Βορρέ στο οποίο παρευρέθηκαν περίπου 1000 συνδημότες μας, οΙσίδωρος Μάδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του την Κυριακή το βράδυ για τον Δήμο Παιανίας – Γλυκών Νερών.

Με μια σημαδιακή επιλογή σήμανε την αλλαγή για τον δήμο διαμορφώνοντας τον χώρο που υποδέχθηκε τους φίλους του εντελώς διαφορετικά σε σχέση με την χρήση του Μουσείου κατά το παρελθόν.

Όπως τόνισε ο κ. Μάδης, στόχος της παράταξης «Αλλάζουμε Μαζί» είναι ένας δήμος χωρίς διαχωριστικές γραμμές και η μετατροπή του στην καλύτερη πόλη της Ανατολικής Αττικής.

Αφήνοντας αιχμές για ανθυποψηφίους του σημείωσε πως η πόλη έχει ανάγκη πραγματικής αλλαγής και «όχι συνέχειας της ίδιας κατάστασης με άλλο πρόσωπο που δεν διαθέτει εμπειρία και γνώση της διοίκησης του δήμου».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Παιανίας – Γλυκών Νερών παρουσίασε και τις προτεραιότητες της νέας διοίκησης.

Αυτές είναι η ίδρυση και λειτουργία:

- Κοινωνικού Παντοπωλείου για την προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης από όσους έχουν ανάγκη.

- Κοινωνικής Κουζίνας ώστε να μπορούν οι άπορες οικογένειες ή οι ηλικιωμένοι να βρίσκουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό.

«Θα υποστηρίξουμε τη λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου. Ενισχύοντας τις δομές του και επεκτείνοντας τις υπηρεσίες που παρέχει και στη δημοτική ενότητα Γλυκών Νερών»συμπλήρωσε.

Απαντώντας στο πως ο δήμος θα γίνει πόλος έλξης για νέους πολίτες και επιχειρήσεις εκμεταλλευόμενος την θέση του, εξήγησε:

1. Θα αξιοποιήσουμε τα ευρωπαϊκά χρήματα. Γι’ αυτό θα ιδρύσουμε μια νέα αναπτυξιακή εταιρεία η οποία θα έχει ως στόχο την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Στόχος μας προσελκύσουμε κεφάλαια για έργα που έχει ανάγκη η πόλη.

Έργα για την αποτελεσματικότερη διοίκηση του Δήμου με την κατασκευή σύγχρονου δημοτικού καταστήματος. Στόχος μας θα είναι η καλύτερη και αξιοπρεπής εξυπηρέτηση των πολιτών. Αλλά και η εξοικονόμηση χρημάτων με τον περιορισμό των δαπανών για ενοίκια που πληρώνει ο Δήμος. Στο νέο Διοικητήριο της πόλης θα κατασκευαστεί σύγχρονη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων όπου θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις είτε του Δήμου, είτε άλλων φορέων της πόλης και βέβαια εκδηλώσεις Πολιτισμού και Τέχνης. Στο νέο Δημαρχείο κάθε παράταξη θα διαθέτει τον δικό της χώρο για να μπορεί να ελέγχει αποτελεσματικά τη νέα δημοτική αρχή.

Έργα για την υποστήριξη κοινωνικών δομών όπως η κατασκευή βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών που θα καλύψουν τις ανάγκες όλων των κατοίκων σε Παιανία και Γλυκά Νερά αλλά και των απαραίτητων νέων σχολικών μονάδων.

Έργα για το περιβάλλον ώστε η Παιανία και τα Γλυκά Νερά να γίνουν πράσινοι πρωταθλητές σε εθνικό επίπεδο, να γίνουν οι πιο πράσινες πόλεις της Ελλάδας.

Έργα για τον αθλητισμό και την κατασκευή Κλειστού Κολυμβητηρίου, υπαίθριων γηπέδων μπάσκετ, βόλευ, τένις ώστε να μπορούν μικροί και μεγάλοι να αθληθούν, όπως συμβαίνει σε όλες τις σύγχρονες πόλεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εργα που θα λύσουν προβλήματα χρόνια όπως της αποχέτευσης η υλοποίηση του οποίου έχει δρομολογηθεί από την Περιφέρεια Αττικής. Αλλά και έργα αστικών και αισθητικών παρεμβάσεων που θα δώσουν ενιαία μορφή και ταυτότητα στην πόλη μας. Μια πόλη με περισσότερο φως, με περισσότερη λάμψη, με παιδικές χαρές σε κάθε γειτονιά, με πλατείες, με μεγάλα πεζοδρόμια και πεζοδρόμους, με ποδηλατόδρομους και δρόμους ήπιας κυκλοφορίας.

2. Ο τρίτος άξονας της νέας δημοτικής αρχής, της δικής μας δημοτικής αρχής είναι η Παιανία και τα Γλυκά Νερά να αποτελέσουν ένα σύγχρονο επιχειρηματικό κέντρο.

Είμαστε η πόλη που βρίσκεται ο Εθνικός Αερολιμένας.

Είμαστε η πόλη που διασχίζει ο πιο σύγχρονος αυτοκινητόδρομος της Ελλάδας

Είμαστε η πόλη που ήδη έχουν ως έδρα ορισμένες από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις. Όλοι τις γνωρίζουμε σε αυτή την αίθουσα.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους μη γηγενής, τους ανθρώπους δηλαδή που έχουν επιλέξει τον δήμο ως τόπο κατοικίας τους επενδύοντας εκεί σημειώνοντας πως μια πόλη σε ανάπτυξη λειτουργεί προς όφελος της περιουσίας όλων.

O κ. Μάδης δίνοντας μια πολιτική χροιά στην ομιλία του, ξεκαθάρισε πως ο δήμος, η αυτοδιοίκηση, είναι η πρώτη πύλη προς την κεντρική εξουσία σημειώνοντας πως όποιος θέλει να ασχοληθεί με τον δήμο και έχει στην άκρη του μυαλού του ότι δεν θα κάνει πολιτική, ότι δεν είναι πολιτικός, τότε θα πρέπει να κάνει κάτι άλλο.

Τέλος, ο κ. Μάδης παρουσίασε τους πρώτους υποψηφίους με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε Μαζί» οι οποίοι αλφαβητικά είναι οι:

ΑΛΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΡΑΒΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ – ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ- ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΔΟΓΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ

ΘΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΑΚΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

ΚΟΥΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΚΡΟΚΟΥ ΧΑΣΟΜΕΡΗ ΑΘΗΝΑ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΛΙΒΑΝΟΥ ΜΠΕΤΥ – ΗΘΟΠΟΙΟΣ

ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΜΑΡΑ – ΣΤΑΜΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΜΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΜΟΥΡΟΥΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ

ΜΠΟΦΙΛΙΟΣ ΝΙΚΟΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΝΤΑΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΦΑΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΩΝΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

ΠΑΘΕΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ

ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΣΕΡΜΠΕΝΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΣΠΑΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΝΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΚΟΥΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗ ΜΑΡΙΑ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΧΥΤΑΣ ΝΙΚΟΣ – ΗΘΟΠΟΙΟΣ

ΝΥΝ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ – ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑΣ ΖΑΧΑΙΟΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york