Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Μαρκόπουλο: Λάθος «χαράτσι» σε 8.000 οικοπεδούχους έβαλε ο Δήμος


Συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει ο δήμαρχος Μαρκοπούλου Σ. Μεθενίτης για το λάθος «χαράτσι» που έστειλε ο Δήμος του σε περίπου 8.000 πολίτες της περιοχής των οποίων τα οικόπεδα εντάχθηκαν στο σχέδιο πόλης.

«Θέλω να ζητήσω, μια μεγάλη Συγνώμη, απ’ όλους τους συμπολίτες μας, που ταλαιπωρήθηκαν άδικα από ένα ελλιπές και προβληματικό έντυπο, που τους αποστείλαμε!», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος. Διευκρινίζει, δε, ότι:

-Η πληρωμή της πρώτης εξαμηνιαίας δόσης της οφειλής, μπορεί να γίνει μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2013 και όχι μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2013, όπως λανθασμένα αναγράφηκε!

-Στην συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας, οι χρηματικές δόσεις, είναι δώδεκα (12) εξαμηνιαίες, δηλαδή δύο φορές το χρόνο και εκτείνονται σε βάθος εξαετίας, μέχρι το 2019!

Ενώ προαναγγέλλει ότι  «παρ’ όλα αυτά, ο Δήμος Μαρκοπούλου, θα αναλάβει άμεσα σχετική πρωτοβουλία εν όψει της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας, ώστε με νέα νομοθετική ρύθμιση, οι δόσεις αποπληρωμής, να διπλασιαστούν!»

Ωστόσο ο δήμαρχος Μαρκοπούλου δέχθηκε τα πυρά της αντιπολίτευσης. Με ανακοίνωσή της η παράταξη «Δύναμη Ελπίδας» τονίζει ότι «η απόφαση αυτή είναι ευθύνη αποκλειστικά του κ. Μεθενίτη. Αποδεικνύει δε περίτρανα την ανικανότητα, την προχειρότητα και την εμπάθεια που τον διακρίνει, καθώς οδηγεί στο διχασμό και στην οικονομική απόγνωση εκατοντάδες συμπολίτες μας», προσθέτει.

Και καταλήγει απευθυνόμενη προς το δήμαρχο: «Κύριε Μεθενίτη, αν συμβουλευόσασταν οποιονδήποτε έγκριτο νομικό, δεν θα διαπράττατε τέτοιο ατόπημα. Προς τί η σπουδή για να μαζέψετε χρήματα τόσο άμεσα; Μήπως επειδή ο επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου ανακάλυψε την «τρύπα» των περίπου 270.000€ στο ταμείο της ΚΔΕΜ; Μήπως επειδή δεν καταφέρνετε να δανειστείτε, όπως σκοπεύατε, το ποσό των 300.000€ για την ολοκλήρωση των συνδέσεων με την αποχέτευση στο Μαρκόπουλο; Μήπως κάτι άλλο;»

πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york