Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Δείτε τις αγωνιώδεις προσπάθειες του Προέδρου του Σωματείου των Εργαζόμενων στο Δήμο Παλλήνης Σ. Βακίδη και της Α. Γιαννοπούλου για στήριξη στα δίκαια αιτήματα τους από το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης [ΒΙΝΤΕΟ]

20130709213845(1)

Όλο και ποιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα για το σύνολο των δημοτικών συμβουλών αλλά και του Δήμαρχου Παλλήνης όταν γεμίζει η αίθουσα του Δ.Σ. με πολίτες.  Τελευταίο παράδειγμά η έκτακτη συνεδρίαση της Τρίτης 9/7/2013 όταν στην κατάμεστη αίθουσα από πολίτες και εργαζόμενους στο Δήμο, ο Δήμαρχος Παλλήνης κατέθεσε  κείμενο προς ψήφιση που αφορούσε την απόφαση της φερόμενης ως Ελληνικής Κυβέρνησης  να καταργήσει τη Δημοτική αστυνομία και να απολύσει όλους τους σχολικούς Φύλακες από όλους τους Δήμους της χώρας.

Όπως προέκυψε από το μεγαλύτερο μέρος των ομιλητών, το κείμενο του Δημάρχου ήταν άκρως χλιαρό και άχρωμο, ενώ η ανάγκη συμπλήρωσης του με περισσότερα στοιχεία έτσι ώστε να καταγραφεί η αποφασιστικότητα του Δήμου Παλλήνης στο να μην αποδεχθεί στην πράξη τέτοιου είδους «διαταγές» από τους τοκογλύφους κατακτητές της χώρας κρίθηκε επιβεβλημένη

Δυστυχώς το Δημοτικό Συμβούλιο  ψήφησε κατά πλειοψηφία υπέρ του κειμένου χωρίς καμία άλλη προσθήκη παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των εργαζομένων και των αλληλέγγυων προς αυτούς πολίτες.

20130709195626(1)

Δείτε και ακούστε τις αγωνιώδεις προσπάθειες του Προέδρου του Σωματείου των Εργαζόμενων στο Δήμο Παλλήνης Σ. Βακίδη και της Α. Γιαννοπούλου για στήριξη στα δίκαια αιτήματα τους από το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης και βγάλτε τα συμπεράσματά σας….

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york