Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Παλλήνη - 1° Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

P6170526

Γράφει ο Γιώργος Λάιος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών , από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα, υπό την αιγίδα του δήμου Παλλήνης, την Δευτέρα 17 Ιουνίου στο Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Παλλήνης.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου πλημμύρησε από παιδικές μελωδίες και μια απέραντη θάλασσα ηχητικής γαλήνης και αρμονίας που μάγεψε τους παρευρισκόμενους.!!!
Τραγούδησε επίσης και ο γνωστός σε όλους Γρηγόρης Μπιθικώτσης ο οποίος παρέλαβε και αναμνηστική πλακέτα από τον κο Καρκούλια.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος κος Ζούτσος ο αντιδήμαρχος κος Καρκούλιας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ζινέλη Πόπη, Σταματίου Θεόδωρος, Μερτζάνος Γιώργος.

Την Ένωση Γονέων του δήμου μας εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος  κος Κακλιδάκης Μανώλης.

Στη παρακάτω φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι: Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα κα Μηλοπούλου Έλενα, Ο αντιδήμαρχος παιδείας κος Καρκούλιας Δημήτρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ζινέλη Πόπη και Σταματίου Θεόδωρος και ο αντιπρόεδρος της  Ένωσης Συλλόγων του δήμου Παλλήνης κος Κακλιδάκης Μανώλης.

P6170561

πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε όλες τις φωτογραφίες

http://pallinipress.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york