Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Επίσκεψη ΧΑΡΑΣ από τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Πολιτών Ανατολικής Αττικής!!!

Από Παλλήνη Press

Αντιπροσωπία του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Πολιτών Ανατολικής Αττικής σε αυτές τις δύσκολες για όλους μας μέρες, επισκέφθηκε την Μεγάλη Πέμπτη το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» στη Παλλήνη και μοίρασε κουλούρια, τσουρέκια, αγάπη και χαρά.

Η έννοια της προσφοράς είναι ευρέως διαδεδομένη στον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο και το απέδειξε έμπρακτα για μία ακόμα φορά.

Το ΠΑΛΛΗΝΗ PRESS επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Αναπτυξιακού κο Λάμπρο Γκόγκα για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επίσκεψη  και μας δήλωσε ότι δεν μπορεί να μας περιγράψει με λόγια αυτό που έζησε ο ίδιος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της αντιπροσωπίας, κατά την παραμονή τους στο Κέντρο.

Ελπίζω μας είπε  ότι οι αξίες της προσφοράς , της αλληλεγγύης και της ανιδιοτέλειας θα συνεχίσουν να υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία και να είναι στη πρώτη γραμμή όλες τις ημέρες του χρόνου.!!!

επισκεψη 

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Πολιτών Ανατολικής Αττικής

Στις  02/05/2013 ημέρα Μ. Πέμπτη σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε αντιπροσωπία του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Πολιτών Ανατολικής Αττικής, πραγματοποιώντας  επίσκεψη στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» που είναι στην πόλη μας μοιράζοντας πασχαλινά τσουρέκια και κουλούρια .

Το Ίδρυμα ιδρύθηκε το 1983 από γονείς και το 1986 απέκτησε ιδιόκτητη στέγη στην Παλλήνη και αυτή την στιγμή φιλοξενεί περίπου 57 άτομα, παιδιά και μεγαλύτερους που  έχουν πολύ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, γεγονός χρήζει πολύ σημαντικό το έργο που επιτελείτε στην Στέγη.

Στην επίσκεψη μας ξεναγηθήκαμε στους χώρους του Ιδρύματος από την Διευθύντρια Κα Διαμάντη και την κοινωνική λειτουργό Κα Κοντίνη οι οποίες μας ενημερώσαν για το έργο που επιτελούν  και είχαμε την ευκαιρία να δούμε και να μιλήσουμε με ανθρώπους που ζούνε εκεί.

Η χαρά που τους δώσαμε είναι ένα συναίσθημα ανεκτίμητο

Εμείς ως Αναπτυξιακός σύνδεσμος πολιτών από την πλευρά μας όπως είχαμε προτείνει στο παρελθόν αλλά και με δράσεις που πραγματοποιήσαμε θα επιδιώξουμε η κοινωνική αλληλεγγύη να είναι στην πρώτη γραμμή όχι μόνο τις γιορτινές μέρες.

Δοθείσης της ευκαιρίας θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους συνανθρώπους μας Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση..

                   Για την Εκτελεστική Γραμματεία του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο  Πρόεδρος                                                                 Ο  Γ. Γραμματέας

        Λάμπρος Χ. Γκόγκας                                                        Ιωάννης Σμέρος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york