Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΣΟΚ!!Η Κομισιόν με νέα μέτρα 8 δις ευρώ εκτελεί εν ψυχρώ Σαμαρά-Στουρνάρα και μας δίνει μια κλωτσιά προς την έξοδο!

531Τορπίλη στο ταξίδι Σαμαρά στην Κίνα.

Xτύπημα κάτω από τη ζώνη από την Κομισιόν στη κυβέρνηση Σαμαρά με πολλές αναγνώσεις!

Με 11σέλιδη εκθεσή της αφού εκτιμά ότι η Ελλάδα αν και θα πετύχει τους δημοσιονομικούς στόχους για τη διετία 2013-2014, θα χρειαστεί επιπρόσθετες περικοπές δαπανών.

Οι περικοπές σύμφωνα με την Κομισιόν θα πρέπει να είναι της τάξης του 1,8% του ΑΕΠ για το 2015 και του 2,2% για το 2016 ή όπως εκτιμά το πρακτορείο Reuters, θα πρέπει να φτάσουν τα 8 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό σημαίνει αέρα στα πανιά των κομμάτων της δραχμής και υπάρχει πολύ ισχυρό ενδεχόμενο να μας δείχνουν την έξοδο από το ευρώ, οπότε σ΄αυτή την περίπτωση η Ελλάδα έχει ανάγκη από στιβαρή ηγεσία η οποία θα βάλει ένα τέρμα στους συνεχείς βιασμούς των Μνημονίων και θα προκαλέσει έναν δημιουργικό εθνικό ξεσηκωμό.

Στην ουσία η Κομισιόν με την συγκεκριμένη έκθεση εκτελεί εν ψυχρώ τους Σαμαρά και Στουρνάρα και στέλνει την συγκυβέρνηση στα τάρταρα!
Mείνετε συντονισμένοι, έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις...
Μειώνεται ο στόχος για τις αποκρατικοποιήσεις

Στην έκθεση γίνεται συγκεκριμένη αναφορά στον στόχο των αποκρατικοποιήσεων ο οποίος αναθεωρείται προς τα κάτω, στα 2 δισ. από 2,6 δισ. ευρώ για το 2013.

Όπως αναφέρει το Reuters, οι δανειστές υπογραμμίζουν ότι ο ρυθμός προώθησης των αποκρατικοποιήσεων παραμένει μη ικανοποιητικός.

«Η πλήρης πρόσβαση της Ελλάδας στις αγορές θα παραμείνει δύσκολη για πολλά χρόνια μετά το 2014», αναφέρει η έκθεση.

Όσον αφορά στην ανάλυση βιωσιμότητας χρέους, παραμένει σχεδόν αμετάβλητη σε σχέση με τις εκτιμήσεις του Δεκεμβρίου, αναφέρει το προσχέδιο

http://www.tragiko.net/2013/05/8_13.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york