Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Σύλληψη 55χρονου από Γέρακα - Μαζί με την φίλη του “άνοιγαν” διαμερίσματα και….

silipseisΣυνελήφθησαν στις 15-5-2013 το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τ.Α. Ραφήνας, δύο (2) ημεδαποί, μία 41χρονη και ένας 55χρονος, στην Αγία Παρασκευή και στο Γέρακα αντίστοιχα, οι οποίοι την προηγούμενη ημέρα (14-5-2013) το πρωί διέρρηξαν διαμέρισμα ημεδαπού στη Ραφήνα και αφαίρεσαν κοσμήματα, τιμαλφή και ηλεκτρονικά είδη. Επίσης συνελήφθησαν στις 16-5-2013 το πρωί στο Γέρακα και την Ηλιούπολη, δύο (2) ημεδαποί, ιδιοκτήτες ενεχυροδανειστηρίων, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο (2) πρώτοι συλληφθέντες ήταν εργαζόμενοι σε συνεργείο καθαρισμού πολυκατοικιών. Στις πολυκατοικίες όπου μετέβαιναν εντόπιζαν διαμερίσματα, των οποίων οι πόρτες δεν ήταν κλειδωμένες και με τη χρήση πλαστικής κάρτας εισέρχονταν σε αυτά και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Στη συνέχεια, διέθεταν μέρος των κλοπιμαίων σε ενεχυροδανειστήριο στο Γέρακα, του οποίου ο ιδιοκτήτης τα μεταπωλούσε επίσης παράνομα, σε άλλο συνεργαζόμενο ενεχυροδανειστήριο στην Ηλιούπολη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις κατοικίες της 41χρονης και του 55χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές, ρολόγια και κοσμήματα.

Οι δράστες είχαν πραγματοποιήσει το τελευταίο τρίμηνο τρείς (3) διαρρήξεις-κλοπές διαμερισμάτων στη Ραφήνα, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york