Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΠΑΛΛΗΝΗ - TOTAL FOOTBALL CLUB – ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5 Vs 5

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 22/4 ξεκινάει στο TOTAL FOOTBALL club (Τζακιών 30, Παλλήνη) ένα τουρνουά ποδοσφαίρου 5 v 5 το οποίο θα ψυχαγωγήσει τους πρωταγωνιστές των γηπέδων της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α το διάστημα του καλοκαιριού.
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε δύο κατηγορίες. Kατηγορία ELITE, στην οποία οι ομάδες θα απαρτίζονται από εν ενεργεία αθλητές, και κατηγορία OVER 35 στην οποία θα συμμετέχουν προπονητές, γονείς και παλαίμαχοι αθλητές άνω των 35 ετών.
Οι υπεύθυνοι του αθλητικού κέντρου, Ηλίας Καραπιπέρης, Λιούλιος Βασίλης και Διονύσης Κιοσσές υπόσχονται μία εξαιρετικά οργανωμένη και υψηλού επιπέδου διοργάνωση στην οποία συμπαίκτες και αντίπαλοι θα απολαύσουν έντονες αλλά σε αθλητικό πνεύμα ποδοσφαιρικές «μάχες».
Πλούσια δώρα θα υπάρχουν για όλες τις ομάδες και ειδικά έπαθλα (π.χ. τριήμερο ταξίδι στη Πάρο) για τους πρωταθλητές συμπληρώνουν το «μενού» του τουρνουά.


Xορηγός επικοινωνίας «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ»

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τον Διονύση Κιοσσέ( Υπεύθυνο Διοργάνωσης) στα τηλ. 210 66.16.987 και 6939 58.55.11

k.dionisis_tournoua_5x5

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york