Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΣΟΚ: Ληστεία σε ώρα αιχμής στην Κεντρική Πλατεία του Μαρκόπουλου!

|

172 Οι κακοποιοί έχουν αποθρασυνθεί σε τέτοιο σημείο πλέον που δεν διστάζουν να ληστεύουν ακόμη και στα πλέον πολυσύχναστα σημεία πόλεων των Μεσογείων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το περιστατικό που συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης σε χρυσοχοείο που βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία του Μαρκοπούλου και σε ώρα που η κίνηση είναι ακόμη αυξημένη!

Δύο άγνωστοι άνδρες ηλικίας περίπου 30 – 35 ετών που μιλούσαν άπταιστα Ελληνικά εισέβαλαν με διαφορά λίγων λεπτών στο χρυσοχοείο. Ο ένας από αυτούς ζ'ήτησε να δει δαχτυλίδια από τον ιδιοκτήτη του. Μόλις μπήκε και ο δεύτερος, ο πρώτος δράστης έβγαλε ένα πιστόλι και το έβαλε στον κρόταφο του ιδιοκτήτη απειλώντας τον για το χειρότερο!

Οδήγησαν τον άνθρωπο σε άλλο σημείο του καταστήματος για να μην είναι ορατοί από τον δρόμο, τον ξάπλωσαν μπρούμυτα στο πάτωμα και του έδεσαν με ταινία τα χέρια και τα πόδια.
Του ζήτησαν τους κωδικούς του χρηματοκιβωτίου αλλά ο θόρυβος του φωτοκύτταρου της πόρτας τους έκανε να τρομάξουν και να το βάλουν στα πόδια.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κατάφερε να λυθεί όπως – όπως και ειδοποίησε ύστερα από λίγο και αφού βεβαιώθηκε ότι οι κακοποιοί είχαν φύγει, συναδέλφους του επιχειρηματίες από διπλανά καταστήματα. Τελικά όμως ανακάλυψε ότι οι δύο άνδρες είχαν αρπάξει 14 κασετίνες με κοσμήματα αξίας περίπου 50.000 ευρώ!

Το σημαντικό όσο και σοκαριστικό στην όλη υπόθεση είναι ότι κανείς από τους γείτονες του χρυσοχόου δεν κατάλαβε το παραμικρό όλη την ώρα που αυτός έζησε έναν τέτοιο εφιάλτη.
Είναι φυσικό βέβαια όλος ο εμπορικός κόσμος του Μαρκόπουλου να έχει αναστατωθεί από τη θρασύτατη ληστεία αφού παρόμοιο περιστατικό και μάλιστα σε ώες αιχμής στην Κεντρική Πλατεία της πόλης δεν έχει ξανασημειωθεί!

via

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york