Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Διοργάνωση 22ου Αγώνα Δρόμου ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΕΙΑ

190

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

22ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

«ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΕΙΑ»

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ διοργανώνει τον 22ο Αγώνα Δρόμου σε ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ στη μνήμη του Αθανασίου και Βασιλείου Μανωλόπουλου με τους παρακάτω όρους:

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ – ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ: Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 στο Δήμο Παλλήνης (Δημοτική Ενότητα Γέρακα), Πλατεία Μακεδονίας με ώρα έναρξης 10:00 π.μ.

2. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: 600μ ΜΙΝΙ, 1000μ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β’, 1000μ ΠΑ-ΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’, 2000μ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, 4000μ ΕΦΗ-ΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, 4000μ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, 6000μ ΑΝΔΡΩΝ-ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ.

3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Τα σωματεία έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με απεριόριστο αριθ-μό αθλητών – τριών σε κάθε αγώνισμα και συνολικά, σύμφωνα με την γενική προ-κήρυξη του Σ.Ε.ΓΑ.Σ. 2011. 55555555

4. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών-τριών θα γίνονται 45-60 λεπτά πριν από κάθε αγώνισμα με αυτοπρόσωπη παρουσία στην γραμματεία των αγώνων επιδεικνύοντας το ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ.

5. ΕΠΑΘΛΑ : Στους νικητές των κατηγοριών ΜΙΝΙ-ΑΝΔΡΩΝ θα δοθούν: 1ος Κύπελλο – Μετάλλιο – Δίπλωμα 2ος Μετάλλιο – Δίπλωμα 3ος Μετάλλιο – Δίπλωμα Αναμνηστικό Δίπλωμα θα δοθεί σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν.

6. ΙAΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ : Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες. Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πι-στοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας, και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιανδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ ιατρούς. Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) χρόνο από τη θεώρησή του.

7. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ :

1) Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. έκδοση 2011. 2) Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα ρυθμίζεται από τον αλυτάρχη και τον τεχνικό υπεύθυνο των αγώνων, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

8. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΓΩΝΩΝ H Αντιδήμαρχος Κουνενάκη Ειρήνη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york