Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΑΛΛΗΝΗ - ΠΟΛΙΤΕΣ, ΦΟΡΕΙΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

http://www.anespa2001.blogspot.com E-mail : anespa2001@gmail.com

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΑΛΛΗΝΗ - ΠΟΛΙΤΕΣ, ΦΟΡΕΙΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

015 Σας προσκαλούμε στην ανοικτή συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στην Παλλήνη την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 18:30 (Πολιτιστικό Κέντρο – Οινοποιείο Πέτρου, Λ. Μαραθώνος 117, δίπλα από ΟΑΕΔ Παλλήνης) , μετά από πρωτοβουλία του ΑΝΕΣΠΑΑ, με στόχο την ανάδειξη προβλημάτων που εξαιτίας των μνημονίων βασανίζουν τους κατοίκους της περιοχής μας, στην προσπάθεια να ενεργοποιηθούν οι πολίτες και οι Συλλογικότητες, καταθέτοντας τις προτάσεις τους και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες.

Σαν πρώτο θέμα, θα γίνει η προβολή της ταινίας – ντοκυμαντέρ :

«Πωλείται Ζωή», του Δημοσιογράφου Γ. Αυγερόπουλου με θέμα την αρνητική εμπειρία από την ιδιωτικοποίηση του νερού σε άλλες χώρες.

Θα προλογίσει ο ίδιος ο Δημοσιογράφος. Επίσης, για τα προβλήματα που θα προκαλέσει η επικείμενη ιδιωτικοποίηση εταιρειών όπως η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ, ή σε όσα προκάλεσε η ιδιωτικοποίηση στην Γαλλία, την Γερμανία, τον Καναδά κ.λπ, θα ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους εκπρόσωποι των συλλόγων εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ και της πρωτοβουλίας πολιτών για την μη ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ελλάδα «SAVEGREEKWATER» (www.savegreekwater.org)

Καλούνται όλοι οι κάτοικοι και οι Φορείς της Ανατολικής Αττικής να συμμετάσχουν στην ανοιχτή εκδήλωση - αυζήτηση, με προτάσεις, ώστε παράλληλα, με σύνθεση όλων των δυνάμεων να επιτύχουμε την συνολική ενεργοποίηση της κοινωνίας, επιδιώκοντας να προτείνουμε αλλά και να δώσούμε λύσεις στα άμεσα προβλήματά μας.

Μετά την εκδήλωση, το ψήφισμα που θα προκύψει, θα υπογραφεί από τους κατοίκους της περιοχής και θα επιδοθεί στα Δημοτικά Συμβούλια

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

http://pallinipress.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york