Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Θρίλερ και ανατροπή στη δολοφονία του Γέρακα

Σε σενάριο χολιγουντιανού δικαστικού θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 79χρονης ηλικιωμένης γυναίκας στον Γέρακα Αττικής, η οποία σόκαρε στις 22 Αυγούστου του 2012 το πανελλήνιο. Οι διωκτικές αρχές, μετά από εκτενείς έρευνες, ανακοίνωσαν στις 21 Σεπτεμβρίου πως κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση, συλλαμβάνοντας τέσσερα νεαρά άτομα, ηλικίας 20, 25, 17 και 17 ετών, αντίστοιχα, για τα οποία σχημάτισαν εις βάρος τους δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία. Ομως, νέα στοιχεία περιπλέκουν την κατάσταση και φέρνουν ανατροπές στην υπόθεση...

063

Οι τέσσερις Ελληνες, αφού οδηγήθηκαν ενώπιον των δικαστικών λειτουργών, κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οδηγήθηκαν οι τρεις στη φυλακή ανηλίκων του Αυλώνα, ενώ ο 25χρονος, λόγω έλλειψης χώρου, παραμένει ακόμη στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Ωστόσο, τρεις ολόκληρους μήνες μετά την προφυλάκισή τους, το πόρισμα της εξέτασης DNA που έχει κατατεθεί στους δικαστικούς λειτουργούς τινάζει την «εξιχνίαση» στον αέρα, καθώς καταρρίπτει το σενάριο ότι οι τέσσερις άνδρες είναι οι δράστες της δολοφονίας της 79χρονης Μόσχας Κάτσαλη. Καταδεικνύει ότι τέσσερα νεαρά παιδιά ίσως βρίσκονται άδικα στη φυλακή, για ένα έγκλημα που δεν έχουν διαπράξει, αντιμετωπίζοντας μάλιστα την ποινή των ισοβίων.

064


Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος τους, οι συλληφθέντες φέρονται το βράδυ της 22ας Αυγούστου να μετέβησαν στη μονοκατοικία της άτυχης γυναίκας στην οδό Χίου και Γαργηττού στον Γέρακα, με σκοπό να τη ληστέψουν. Αφού διέρρηξαν το παράθυρο του υπνοδωματίου της, μπήκαν στο σπίτι, την ακινητοποίησαν και την έπνιξαν με μια μαξιλαροθήκη. Στη συνέχεια φέρονται να έψαξαν όλους τους χώρους για πολύτιμα αντικείμενα και αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά, τα οποία πούλησαν και μοίρασαν μεταξύ τους το ποσό…….

Η συνέχεια ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york