Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Συγκλονίζει το μήνυμα πατέρα που έχασε το 10 μηνών γιο του

057 «Βρήκα την δύναμη με την βοήθεια του Θεού να αντέξω τον μεγαλύτερο ίσως πόνο»

Με λόγια που συγκλονίζουν ο πατέρας του 10 μηνών βρέφους που «έφυγε» τόσο νωρίς από σύνδρομο SID την περασμένη Παρασκευή απευθύνεται στους συμπολίτες του.
Ο ιδιοκτήτης του βρεφονηπιακού σταθμού «Μαγικό Παλάτι» στην παραλία Πατρών Γ. Κ. κοινοποίησε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στα social media για όλους αυτούς που του συμπαραστάθηκαν στην τόσο δύσκολη στιγμή της ζωής του.
Δείτε το μήνυμα που κοινοποίησε μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης:
«Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την συμπαράστασή σας στις πολύ δύσκολες ώρες που περάσαμε και περνάμε εγώ και η οικογένεια μου λόγο της απώλειας του μικρού μας γιου.
Επίσης θα ήθελα να σας στείλω ένα μήνυμα αγάπης που πηγάζει από βάθος ψυχής.
Εφόσον εγώ βρήκα την δύναμη με την βοήθεια του Θεού να αντέξω τον μεγαλύτερο ίσως πόνο που μπορεί να περάσει ο άνθρωπος, και αυτό μπορεί να το καταλάβουν μόνο όσοι το έχουν βιώσει, άρα όλοι σας έχετε τη δύναμη μέσα σας να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα σας απασχολούν και μερικές φορές ίσως σας καταβάλουν και χάνετε το κουράγιο σας και τις ελπίδες σας. ΈΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. Πίστεψε με!
Έχει μάλλον περάσει στο DNA των Ελλήνων να μην λυγίζουν και να μην γονατίζουν ΠΟΤΕ...ούτε μπροστά στον θάνατο...
Αγωνιστείτε, παλέψτε, βρείτε τη δύναμη μέσα στην ψυχή σας και δώστε κουράγιο στον συνάνθρωπό σας που την χρειάζεται, όλοι το έχουμε ανάγκη. Ας προσπαθήσουμε να γίνουμε όλοι μας καλύτεροι για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη κοινωνία για να ζήσουν σε αυτήν τα παιδιά μας...
Εύχομαι σε όλους σας καλή δύναμη και κουράγιο, μην χάνετε τις ελπίδες σας....

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Κ. Ι Γ.»

newsbeast

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york