Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Παλληνιακός – Γλυκά Νερά 0-0

IMG_9564

Μπορεί το παιχνίδι να ήταν μοιρασμένο σαν εικόνα σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Παλληνιακού αποχώρησαν δυσαρεστημένοι μετά το τελικό 0-0.

Και αυτό όχι γιατί είχαν την ξεκάθαρη υπεροχή στο ματς, αλλά διότι δημιούργησαν περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες απ’ ότι οι αντίπαλοί τους.

Και μην σας ξεγελάνε τα δύο δοκάρια που είχαν οι γηπεδούχοι (στο 20’ ο Λουκής και στο 40’ ο Καλούδης). Οι παίκτες της Παλλήνης έκαναν περισσότερες κλασσικές φάσεις και θα μπορούσαν να πετύχαιναν ένα γκολ.

Ο Καρακάσης δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο αστόχησε από κοντά, πρώτα σε γέμισμα της μπάλας στην περιοχή από κόρνερ και έπειτα από φάουλ – γέμισμα του Ντρένοβα ενώ στην επανάληψη ο Κοβάνης ήταν ο μοιραίος όταν τόσο στο 48’ βρέθηκε σε θέση για γκολ και αστόχησε, όσο και στο 55’ είχε εξαιρετική ευκαιρία να βάλει μπροστά την ομάδα του.

Το τέρμα όμως δεν ήρθε και αντί αυτού, είχαμε και την αποβολή του Πάσαρη στο 80’ η οποία ανάγκασε τον Παλληνιακό να οπισθοχωρήσει στα τελευταία σχεδόν 15 λεπτά (με τις καθυστερήσεις) και έτσι να αποδεχθεί το 0-0 που του προσέφερε τελικώς μονάχα έναν βαθμό.


ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Βασιλόπουλος, Καψάλας (63′ Γιαννούλης), Τσαλδάρης, Κοτροζίνης, Στέλλας, Λουκής, Μπούρμπουλας, Καλούδης (68′ Προβίδης), Παπακωνσταντίνου (86′ Γ. Παπάζογλου), Δ. Παπάζογλου.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Μπούρας Παναγιώτης (46’ Αλβανός), Ρακιτζόπουλος, Σιαδήμας, Καρακάσης, Μπούρας Ηλίας, Ντρένοβα, Πάσαρης, Μπερτσιάς, Κούσης (75’ Κούνας), Κοβάνης (85’ Κοκκινάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york