Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Η Ριζοσπαστική Δράση Παλλήνης για τα πρωτοφανή επεισόδια που συνέβησαν την Τρίτη 6/11/2012 μεταξύ του κ. Ζούτσου και των εργαζόμενων του Δήμου

50255_149106381796066_8681_n

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Τα πρωτοφανή επεισόδια που συνέβησαν την Τρίτη 6/11/2012 μεταξύ του κ. Ζούτσου και των εργαζόμενων του Δήμου, σύμφωνα και με την καταγγελία των τελευταίων, μας αφήνουν έκπληκτους, αλλά όχι απορούντες.

Έκπληκτους, γιατί ποτέ δεν πιστεύαμε ότι ο Δήμαρχος της Παλλήνης θα έφτανε στο σημείο να διαπληκτιστεί με τους υπαλλήλους του Δήμου που απεργούσαν, όπως άλλωστε όλοι οι εργαζόμενοι πανελλαδικά, εναντίον των μέτρων του Μνημονίου III, που δίνει τη χαριστική βολή στην ήδη πτωχευμένη κοινωνία.

Δεν απορούμε όμως!

  • Γιατί είναι ο ίδιος που ενώ φραστικά ‘‘λυπάται’’ για τα μνημόνια, αρνήθηκε να πάρει απόφαση κατά του μεσοπρόθεσμου τον Ιούλιο του 2011.
  • Εξέφρασε τη διαφωνία του για το χαράτσι στα ακίνητα, αλλά αρνήθηκε να κάνει ότι έκαναν άλλοι Δήμοι (περίπου 30 πανελλαδικά), αρκούμενος σε νομικές ενέργειες κι αυτό μετά την απόφαση του Σ.τ.Ε. που έκρινε παράνομη την είσπραξή του μέσω της ΔΕΗ.
  • Είναι ο κ. Ζούτσος που ενώ ‘‘συμπονά’’ τους δημότες του για την οικονομική τους αφαίμαξη, αυξάνει κατά 100% τα δημοτικά τέλη για τους Ανθουσιώτες, κατά 15% για τους Παλληνιώτες, ενώ πρόσφατα αύξησε κατά 30% τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.
  • Τέλος, είναι ο κ. Ζούτσος που αν και ‘‘κατηγορεί’’ τα μνημόνια, κάλεσε πανηγυρικά στο Δήμο τον Αρχιτέκτονα του μνημονίου Ι Γ. Παπακωνσταντίνου, παραμονές εκλογών, να μας ‘‘υποσχεθεί’’, εν είδει Μαυρογιαλούρου, την αποχέτευση μήπως και καταφέρει να εκλεγεί βουλευτής.

Είναι προφανές ότι ο κ. Ζούτσος ανήκει σε ένα είδος πολιτικού, που άλλα πραγματικά πιστεύει, άλλα λέει, για λόγους εναρμόνισής του με τους χειμαζόμενους δημότες του και άλλα κάνει, όταν έρχεται η στιγμή συγκεκριμένων ενεργειών.

Ανήκει και υπηρετεί το μοντέλο εξουσίας και διοίκησης, που η οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση που περνάει η χώρα μας, οδηγείται στην εξαφάνιση.

Αποδοκιμάζουμε απόλυτα τις απαράδεκτες πράξεις του κ. Ζούτσου, εναντίον των εργαζομένων.

Τον καλούμε, έστω και τώρα, να διαλύσει το κλειστό κύκλωμα εξουσίας που διαφεντεύει την πόλη.

Να μετατρέψει το Δήμο σε κυψέλη αλληλεγγύης και θεσμό δημοκρατικής εξουσίας που θα συμπαρίσταται στους δημότες στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν.

Να καλέσει σε συμμετοχή και κινητοποίηση όλους τους κατοίκους, για μια ριζικά διαφορετική μορφή δημοτικής πολιτικής και διοίκησης

Οι καιροί δεν περιμένουν Οι ανάγκες το απαιτούν.

----------------------------------------------------

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ

Ζούτσος προς εργαζόμενους στο δήμο Παλλήνης: Με τσαμπουκά ξεκινήσατε την κατάληψη, με τσαμπουκά θα σας την σπάσω!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york