Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Και υποψήφιο από τον συντηρητικό χώρο συζητά ο πρωθυπουργός



Εξελίξεις κι εντός της ημέρας αναμένονται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του real.gr, στο θέμα των διεργασιών και της συγκρότησης κυβέρνησης συνεργασίας.

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και προτίθεται να παραιτηθεί και προτίθεται να δεχθεί πρωθυπουργό της κυβέρνησης αυτής προερχόμενο από τον συντηρητικό χώρο.

Οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι το όνομα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι αυτό του αντιπροέδρου της ΝΔ, και πρώην επιτρόπου, Σταύρου Δήμα, πλην όμως, με την προϋπόθεση να δεχτεί την πρόταση ο κ. Αντώνης Σαμαράς, προϋπόθεση που δεν φαίνεται να υπάρχει την παρούσα στιγμή.

Κορυφαίες πηγές στη χώρα κάνουν λόγο για γερμανικό τελεσίγραφο για λύση του πολιτικού προβλήματος της χώρας εντός τριών ημερών.

Ο πρωθυπουργός μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε συνάντηση στο γραφείο του με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ αύριο συνεδριάζει η Κυβερνητική Επιτροπή ενόψει του Eurogroup.

Και τηλεφωνική επικοινωνία Παπούλια-Σαμαρά;

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, εντός της ημέρας θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Αντώνη Σαμαρά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york