Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Τα πιο ακριβά αντικείμενα του κόσμου! (Μέρος 2ο)


Μπορεί η οικονομική κρίση να είναι πλέον παγκόσμιο φαινόμενο, υπάρχουν όμως άτομα και εταιρίες που δεν επηρεάζονται από αυτό.

Σε πολλά κομμάτια της ζωής μας, απαραίτητα και μη, έχουν βγει προϊόντα σε τσιμπημένες τιμές που μόνο οι κροίσοι έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν.

 

 

 

 

 

 

Το πιο ακριβό κινητό (2,5 εκατομμύρια δολάρια)
Το κινητό τηλέφωνο στις μέρες μας έχει πάψει να είναι είδος ανάγκης αλλά σύμβολο οικονομικής κατάστασης. Για αυτό λοιπόν ο Αυστριακός σχεδιαστής και κοσμηματοποιός Peter Aloisson μετέτρεψε το Iphone σε είδος πολυτελείας. Το όνομα του Kings Button (το κουμπί του βασιλιά) και όχι άδικα αφού στο κεντρικό κουμπί βρίσκεται ένα σπάνιο διαμάντι 6,6 καρατίων. Το υπόλοιπο κινητό είναι διακοσμημένο με χρυσό 18 καρατίων καθώς και 138 λεπτοκομμένα διαμάντια. 
 

Το πιο ακριβό Laptop (1 εκατομμύριο δολάρια) 
Όπως και το κινητό έτσι και το laptop είναι σύμβολο του εαυτού σου και της δουλειάς σου. Όταν όμως το laptop κοστίζει 1 εκατομμύριο δολάρια μόνο ένα πράγμα έχει να πει για το κάτοχο του. Ότι έχει πολύ καλή οικονομική κατάσταση. Η οθόνη του είναι 17 ιντσών, έχει 128GΒ εσωτερική μνήμη και ενσωματωμένο MP3 player. Ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να το διακοσμήσει όπως θέλει και οι επιλογές του είναι ανάμεσα σε μέταλλα και αληθινό ξύλο. Τελευταία λεπτομέρεια είναι το κουμπί εκκίνησης που είναι από διαμάντι!


 

Το πιο ακριβό Mouse (24,180 δολάρια) 
Όταν έχεις laptop 1 εκατομμυρίου δε μπορεί να έχεις ένα απλό mouse 30 ευρώ! Για αυτό το λόγο λοιπόν υπάρχει το συγκεκριμένο Mouse. Αποτελείται από χρυσό 18 καρατίων και από 57 διαμάντια. Η τιμή του 24,180 δολάρια και μπορείς ακόμα να επιλέξεις τα διαμαντάκια να σχηματίζουν και τα αρχικά σου.


 

Η πιο ακριβή κάμερα (2 εκατομμύρια δολάρια)
Η φωτογραφία είναι ένα hobby με πολλούς λάτρεις και χρόνο με το χρόνο αποκτά όλο και περισσότερους. Όλοι λοιπόν θα ήθελαν να είχαν αυτή τη κάμερα. Η Leica 0-series βγήκε στην αγορά το 1923 μόνο σε 25 κομμάτια. Η συλλεκτική αυτή φωτογραφική μηχανή πουλήθηκε σε μία δημοπρασία για 2 εκατομμύρια δολάρια.


 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york