Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΘΕΡΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ, ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΦΑΓΗΤΟ, ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΙΑΣ

Όπως κάθε χρόνο, τέτοια εποχή ο Πολιτιστικός Σύλλογος οργανώνει μία εκδήλωση, για τα μέλη και φίλους μας, που σηματοδοτεί το κλείσιμο των εργασιών μας εν όψει του θέρους. Αυτή τη χρονιά δεν οργανώνουμε τη συνηθισμένη τα τελευταία χρόνια θεατροχορευτική γιορτή του Κλείδωνα, εν όψει των προετοιμασιών του τμήματος παραδοσιακών χορών για το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών της Βουλγαρίας, όπου θα συμμετάσχουμε τον Αύγουστο με πολυπρόσωπη αντιπροσωπεία. Οργανώνουμε όμως μία διαφορετική γιορτή στο Σύλλογό μας (Αγ. Παρασκευής 8-Πικέρμι), που περιλαμβάνει :
Στις 19-6-2010, ημέρα Σάββατο, στις 7.00 μ.μ. το θεατρικό εργαστήρι του πολιτιστικού μας συλλόγου , το οποίο θα παρουσιάσει την παράσταση «ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΕΧΩΦ» με δραματοποιημένα διηγήματα του Τσέχωφ, σε διδασκαλία και σκηνοθεσία της Νίκη Ζαρμποζάνη. Στο θεατρικό εργαστήρι τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να προσεγγίζουν τη θεατρική τέχνη, να δημιουργούν, να επικοινωνούν και να έρχονται σε επαφή με σπουδαίους θεατρικούς συγγραφείς.
Στις 26-6-2010, ημέρα Σάββατο θα υπάρξει ολοήμερη έκθεση του έργου των τμημάτων που λειτουργούν στο Σύλλογό μας (ζωγραφικής, κοπανέλι , patchwork, κηροπλαστικής, ψηφιδωτού, αγιογραφίας, κοπτικής-ραπτικής κλπ).
1. Έκθεση με τα έργα των τμημάτων μας, από τις 3.00 μ.μ.
2. Τραγούδια από την παιδική μας χορωδία , στις 7.00 μ.μ.
3. Τη θεατρική παράσταση "ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΕΧΩΦ" από το θεατρικό μας εργαστήρι, αμέσως μετά.
4. Γλέντι με φαγητό, ποτό, μουσική και χορό , πρωτοστατούντων των τμημάτων παραδοσιακού χορού και latin του συλλόγου, μέχρι πρωίας.
Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε με τους συγγενείς και φίλους σας, προσφέροντας τόσο σε μας όσο και κυρίως στα παιδιά, που προετοιμάστηκαν επί ένα έτος , τη χαρά της φυσικής παρουσίας και συμμετοχής σε αυτήν την τόσο ιδιαίτερη για όλους συλλογική δημιουργία.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york