Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Βρέθηκε το νεογνό Η γυναίκα που το είχε αρπάξει είχε ψυχολογικά προβλήματα

Αίσιο τέλος είχε η ιστορία με το νεογνό που είχε αρπάξει τα ξημερώματα από το νοσοκομείο "'Ελενα" γυναίκα που φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Το μωράκι βρέθηκε σε οικία στο Αιγάλεω και είναι καλά στην υγεία του, ενώ η γυναίκα που το άρπαξε επιμένει πως το βρέφος είναι δικό της.

Το υπουργείο Υγείας διέταξε ΕΔΕ για την αρπαγή του νεογνού. "Θα είμαστε αυστηροί προκειμένου να μην επαναληφθεί ανάλογο περιστατικό", δήλωσε νωρίτερα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Νίκος Πολύζος.

Στο μαιευτήριο μετέβη και ο πρέσβης της Αλβανίας στη χώρα μας, Βίλι Μιναρόλι. Εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους γονείς του νεογνού που είναι αλβανοί υπήκοοι.

Για σοβαρό πρόβλημα έλλειψης προσωπικού έκανε λόγο μιλώντας στο ΣΚΑΪ η πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Ελλάδας, Καλλιόπη Μάλφα. Συμπλήρωσε πως η μαία και η νοσηλεύτρια έχουν την ευθύνη να ελέγχουν τα δωμάτια τη νύχτα.

Η μητέρα μετά τον θηλασμό αποκοιμήθηκε και όπως είπε στους αστυνομικούς δεν είδε αλλά ένιωσε, ότι κάποιος εισέβαλε στο δωμάτιο και της πήρε το παιδί. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, από το νοσοκομείο βγήκε μια γυναίκα η οποία φορούσε μαύρα γυαλιά και μαύρα ρούχα και έδειχνε σαν να ήθελε να κρύψει κάτι.

Στο δωμάτιο φιλοξενούνται ακόμη δύο γυναίκες με τα μωρά τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι για όλη την κλινική υπάρχουν δύο μόνο νοσηλευτές στη βάρδια, αποτέλεσμα της μεγάλης έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού που καταγράφεται σε αρκετά δημόσια νοσοκομεία.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york