Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Παιανία: Σατανιστές και όργια στο «σπίτι του βόλεϊ»


Τα γυµναστήριο στην Παιανία που φιλοξένησε χιλιάδες αθλητές και θεατές κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων έχει λεηλατηθεί
Στους πρόποδες του Υµηττού, µόλις δύο χιλιόµετρα µακριά από την Πλατεία Παιανίας και τη Λεωφόρο Λαυρίου στη θέση «Κόντρες – Βαρέζι» υπάρχουν δύο κλειστά γυµναστήρια που θα µπορούσαν να χωρέσουν όλα τα Μεσόγεια. Το «σπίτι του στίβου» και το «σπίτι του βόλεϊ» σχεδιάστηκαν εν µια νυκτί για τους Ολυµπιακούς Αγώνες της Αθήνας και όµοιά τους δεν υπάρχουν όχι µόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Χρειάστηκε έκταση 110 στρεµµάτων που παραχωρήθηκε το 2002 και µε συνοπτικές διαδικασίες από τον ∆ήµο Παιανίας.

∆απανήθηκαν κάτι λιγότερο από 12 εκατ. ευρώ και κατασκευάστηκαν µε τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές της εποχής. Η µελέτη προέβλεπε υπαίθριο συναυλιακό κέντρο, πάρκο αναψυχής, ποδηλατόδροµους, τεχνητή λίµνη και κολυµβητήριο αλλά όλα αυτά δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ. Λόγω της πίεσης του χρόνου δεν εκδόθηκαν ούτε πολεοδοµικές άδειες, τα γυµναστήρια κατασκευάστηκαν... αυθαίρετα σε χρόνο-ρεκόρ για το 2004 και η ΓΓΑ πέρασε µέσα από την οµοσπονδία βόλεϊ (ΕΟΠΕ) τη χρηµατοδότηση του έργου. Μάλιστα, αρχικά είχε σχεδιαστεί µόνο το «σπίτι του στίβου», αλλά η ΕΟΠΕ ζήτησε και πέτυχε τη µελέτη και κατασκευή του δεύτερου και πιο µικρού γυµναστηρίου, που είναι το «σπίτι του βόλεϊ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york