Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Καλός ο Παλληνιακός, λύγισε από τις απουσίες και ηττήθηκε 2-0 από τον Ιάλυσο

| |



Παρά τα πολλά προβλήματα απουσιών που είχε πριν το ματς, αλλά και αυτά που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Παλληνιακός στάθηκε καλά απέναντι στον Ιάλυσο, παρά την ήττα που γνώρισε εντός έδρας με 2-0.
Οι κιτρινόμαυροι δεν επέτρεψαν στους πρωτοπόρους να τους απειλήσουν ουσιαστικά στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο είχαν μεγάλη στιγμή να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Αρχικά σε σουτ του Σάμιου ο Ανδρούτσος έκανε την επέμβαση του αγώνα στο 56’, ενώ στην εκτέλεση του κόρνερ στο 57’ ο Κολοτούρος βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά πλάσαρε άουτ.

Ο Μπίτιλης αποχώρησε τραυματίας στο 53’ και αυτό άλλαξε περισσότερο τις ισορροπίες, ενώ στο 69’ ο Περογαμβράκης άνοιξε το σκορ. Στο 77’ αποχώρησε τραυματίας και ο Δημητρίου για τους γηπεδούχους, ενώ στο 87’ ο Περογαμβράκης και πάλι έκανε το τελικό 0-2.

Διαιτήτευσαν οι Καλογερόπουλος, Νικολάου, Τσίκας. 

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Αθανασόπουλος, Κωστόπουλος, Βλάχος, Ελ-Γκαμάλ, Κολοτούρος, Δημητρίου (77’ λ.τρ. Κούνας), Μπαμίχας (66’ Μερκούρης), Σάμιος, Ματσαδές (74’ Κυριόπουλος), Μπίτιλης (53’ λ. τρ. Τρυφιάτης), Ξαγοράρης.
ΙΑΛΥΣΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Ανδρούτσος, Κόλα, Χειμωνέττος Κ., Μακρυδημήτρης, Τσούπρος, Ομπίνα, Περογαμβράκης (88’ Σταυλάς), Μπάρδης, Στεφανίδης (64’ Δωματάς), Δελαπόρτας (78’ Παπαδόπουλος), Βελλίνης (90’ Γεωργίου).

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york