Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Παρελθόν ο Μίτσελ!–H ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Magical Snap - 2015.01.07 01.11 - 001

Λίγες ημέρες μετά από την όχι και τόσο καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού στο ματς πρωταθλήματος με τον Πλατανιά, οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Μίτσελ! Έτσι οι Πειραιώτες προχώρησαν στις απαραίτητες κινήσεις λύσης του συμβολαίου με τον 51χρονο Ισπανό προπονητή.
Κάτι που σημαίνει ότι ο Ισπανός κόουτς αποτελεί πλέον παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις για την αντικατάστασή του.
Έτσι ολοκληρώθηκε η θητεία του Μίτσελ στον Θρύλο, μετά από ακριβώς δύο χρόνια, καθώς είχε αναλάβει τον Ολυμπιακό στις αρχές Φεβρουαρίου του 2013, αντικαθιστώντας τότε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν και επίσημη ανακοίνωση με τη λύση συνεργασίας τους με τον Μίτσελ, τονίζοντας τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Μίτσελ Γκονζάλεθ. Ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού ευχαριστεί τον Μίτσελ για την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york