Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

«Λευκή» ισοπαλία στο Νασιονάλ

Η Ελλάδα έμεινε στην ισοπαλία, 0-0 με την Πορτογαλία στο Εθνικό Στάδιο της Λισαβόνας και πλέον ετοιμάζεται να αλλάξει ήπειρο για τα επόμενα δύο φιλικά πριν το Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Από την στιγμή που στο μυαλό όλων μένει πάντα η τελευταία εικόνα, τότε η Εθνική μας ομάδα πρέπει να άφησε ικανοποιημένο τον Φερνάντο Σάντος, με την παρουσία της στο τελευταίο τέταρτο κόντρα στην Πορτογαλία.
Σε ένα ματς, το οποίο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, η Ελλάδα αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μήτρογλου αλλά και οι δύο ακραίοι επιθετικοί του Σάντος, τροφοδοτήθηκαν ελάχιστα ενώ Μανιάτης και Τζιόλης δεν συμμετείχαν στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.
Η είσοδος και η παρουσία του Φετφατζίδη αλλά και η αλλαγή του Καραγκούνη στο ημιχρονο ήταν τα γεγονότα που άλλαξαν την εικόνα του αγώνα. Ειδικά από το 75′ και μέχρι το φινάλε ο άσος της Τζένοα, έχοντας φοβερή αυτοπεποίθηση από την εξαιρετική του σεζόν στο Καμπιονάτο, έκλεψε την παράσταση. Ζήτησε μπάλα, πήρε πρωτοβουλίες, δημιούργησε και έχασε την καλύτερη ευκαιρία της Ελλάδας και φυσικά δημιούργησε πονοκέφαλο στον ομοσπονδιακό τεχνικό, χτυπώντας δυνατά την πόρτα της 11αδας ενόψει του Μουντιάλ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york