Σάββατο 10 Μαΐου 2014

[ΒΙΝΤΕΟ] Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Π. ΜΕΡΤΥΡΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗ ΠΑΛΛΗΝΗ

|

IMG_9685

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Παλλήνη την Τετάρτη το βράδυ πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης κ. Παναγιώτης Μερτύρης.

Σε μια εποχή που οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι διστάζουν να κάνουν προεκλογικές εκδηλώσεις, η παράταξη «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη-Πόλεις για να Ζεις» και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι που την αποτελούν, έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των πολιτών που συγκεντρώθηκαν για να ακούσουν τους στόχους του Παναγιώτη Μερτύρη για τα επόμενα χρόνια.

Ο Παναγιώτης Μερτύρης με αυθεντικό τρόπο, όπως άλλωστε έκανε από την πρώτη στιγμή της προεκλογικής εκστρατείας, μίλησε απλά χωρίς περιττούς εντυπωσιασμούς για όλα όσα πρέπει να γίνουν.

Στην αρχή της ομιλίας του ανέδειξε το προφίλ του συνδυασμού του Είπε συγκεκριμένα: «Έχουμε ένα συνδυασμό με έμπειρα στελέχη αλλά και νέα πρόσωπα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που δεν ζουν από το δήμο… συμμετέχουν για να προσφέρουν στο δήμο. Ένας ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και μικροπολιτικές σκοπιμότητες».

Άσκησε κριτική στο σημερινό δήμαρχο και τη δημοτική του αρχή για την ανυπαρξία έργου για τις κούφιες υποσχέσεις που έδωσε μεν αλλά δεν τήρησε δε ούτε κατ’ ελάχιστον: «Δήμαρχε μετά το Γέρακα δεν αρέσετε πλέον ούτε στους πολίτες της Παλλήνης»! είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μερτύρης μέσα σε θερμό χειροκρότημα.

Στη συνέχεια μίλησε για το Πρόγραμμα Δράσης του συνδυασμού του που εκείνη την ώρα μοιραζόταν στους πολίτες λέγοντας ότι «το πρόγραμμα που αυτή τη στιγμή έχετε στα χέρια σας, είναι ένα πρόγραμμα που το φτιάξαμε μαζί. Διαμορφώθηκε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, επισημάνσεις και προτεραιότητες. Η δική σας συμμετοχή και γνώμη είναι αυτή που μέτρησε περισσότερο κατά την κατάρτιση του προγράμματος μας». Ο κ. Μερτύρης μίλησε συγκεκριμένα για έργα και προτεραιότητες σε σχέση με τον Δήμο, αλλά και ειδικότερα για την πόλη της Παλλήνης.

Για την αποχέτευση που δεν έγινε ποτέ, παρά την υπόσχεση του Δημάρχου και επανειλημμένα, για το σχέδιο πόλης που έμεινε στάσιμο, αλλά και για έργα, αναπλάσεις και παρεμβάσεις, που δεν έγιναν παρά του ότι αποτελούσαν υποσχέσεις προς τους πολίτες.

Πριν παρουσιάσει τον αξιόμαχο συνδυασμό του και από την Παλλήνη και από τον Γέρακα και από την Ανθούσα, υποσχέθηκε ότι θα κάνει καθετί δυνατό, ώστε ο Δήμος μας οι πόλεις μας να αλλάξουν!

Τέλος υπενθύμισε ότι θα τηρήσει απαρέγκλιτα την υπόσχεση που έδωσε στους δημότες ότι δεν θα εισπράξει ούτε ένα ευρώ από το μισθό του δημάρχου και για τα πέντε χρόνια. Μισθός που θα δίνεται σε κοινωνικές δράσεις, ιδρύματα και κοινωφελείς σκοπούς! Και ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι θα καταθέσουν τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ τους. Πρόκειται για δεσμεύσεις, που πρώτη φορά γίνονται από υποψήφιο Δήμαρχο και έχουν αγκαλιαστεί θερμά από τους δημότες της πόλης και των τριών πόλεων του Δήμου μας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ PRESS

http://pallinipress.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york