Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

|

1-DIMITRA

Όταν μιλά η ομορφιά τα αηδόνια σταματούν να κελαηδούν και τα λουλούδια να ανθίζουν. Και αν η ομορφιά δεν είναι μόνο στην εμφάνιση μα και στο πνεύμα και στη ψυχή, τότε εκείνος που την αντικρίζει περιμένει κάτι ξεχωριστό να δει.

Κάπως έτσι θα νοιώσει και όποιος συναντηθεί με την ομορφιά της κας Δήμητρας Γεωργίου, μέσα από την οποία ξεχωρίζουν η γλυκιά φυσιογνωμία της, η βαθιά γνώση της, οι προβληματισμοί και οι θέσεις της για τα μικρά και μεγάλα κοινωνικά προβλήματα στα οποία, ως άριστη ψυχοπαιδαγωγός, προσπαθεί με μεθοδικότατα, υπομονή, πείσμα και συνεργασία να δώσει λύσεις προς το μεγαλύτερο δυνατό όφελος της κοινωνίας και ιδιαίτερα των νέων συμπολιτών της.

Παράλληλα η πολυετής και ποικιλόμορφη επαγγελματική της δραστηριότητα, ως ιδιωτική υπάλληλος, ειδική γραμματέας σε οργανισμούς, ειδική σύμβουλος επιχειρήσεων και ψυχοπαιδαγωγικών κέντρων, της έχουν διαμορφώσει ένα τέτοιο χαλύβδινο χαρακτήρα που δεν της επιτρέπει να υποχωρήσει όταν χρειαστεί  να αντιμετωπίσει ένα δύσκολο κοινωνικό πρόβλημα.

Και κάτι ακόμη για τον χαρακτήρα της. Η πολυετής συμμετοχή της σε Συλλόγους Γονέων και Κατοίκων μεγαλώνει συνεχώς την αγάπη της προς τους συμπολίτες της, αυξάνει την επιθυμία της να συνδράμει στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και δεν της επιτρέπει να μην πάρει μέρος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Δημοτική Αλλαγή-Συνεργασία Ενεργών Πολιτών Ραφήνας-Πικερμίου»,με υποψήφιο Δήμαρχο τον κο Γεώργιο Χριστόπουλο και για τις οποίες σας ζητά τη ψήφο σας, με αίσθημα ευθύνης και έντονη διάθεση αγωνιστικότητας.

DIMITRA-CHRISTOPOULOS

Magical Snap - 2014.05.01 00.27 - 001

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york