Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ: ΣΤΑ "ΠΕΡΙ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑΣ" ΤΟΥ κ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ο πανικός του δημάρχου Ραφήνας - Πικερμίου κ.Γιώργου Χριστόπουλου για την υποψηφιότητα του Θανάση Αδαμόπουλου είναι πλέον εμφανής σε όλους τους πολίτες. Η απάντηση στα σχόλια που έκανε ο συνδυασμός μαςΣυμμαχία Δημιουργίας για την ομιλία του και για το "κατά φαντασίαν" έργο του στη διάρκεια της φιέστας της κοπής της πίτας του δήμου, αποδεικνύει τον κατήφορό του, ο οποίος θεωρούμε ότι είναι βέβαιο ότι θα τερματιστεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Επί της ουσίας όμως,παρακαλούμε και προκαλούμε τόσο τον κ. Χριστόπουλοαλλά και τις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίουνα μας χορηγήσουν τα αναλυτικά οικονομικά στοιχεία της έκθεσης τωνορκωτών ελεγκτών, προκειμένου να πληροφορηθούμε και εμείς τα δήθεν χρέη που ισχυρίζεται ότι δημιουργήθηκαν κατά τη δική μας θητεία.

Τέλος ,για το αποδεδειγμένο αυτοδιοικητικό μας έργο, προφανώς και δεν περιμένουμε την επιβράβευση του κ. Χριστόπουλου. Αυτό είναι θέμα του κυρίαρχου λαού των πόλεών μας που με συνέπεια, ανιδιοτέλεια ,καθαρότητα και ανθρωπιά υπηρετήσαμε και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε.

Φεύγουμε μπροστά και αφήνουμε πίσω μας τον κ. Χριστόπουλο στην εμπάθεια και τον πανικό του.

 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york