Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ωμός εκβιασμός εκδότη εφημερίδας κατά Μεσογείτη δημάρχου!



Ο ωμός εκβιασμός εκδότη αθηναϊκής εφημερίδας με το προσωνύμιο «εξάδελφος» κατά συγκεκριμένου δημάρχου των Μεσογείων έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας!

Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr ο συγκεκριμένος εκδότης πλησίασε πριν από περίπου 1,5 χρόνο τον Μεσογείτη δήμαρχο με τη βοήθεια δημοσιογράφου που «ειδικεύεται» σε θέματα αυτοδιοίκησης για να του αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να εκδώσει ένα ιστορικό λεύκωμα για τον δήμο.

Ο δήμαρχος όμως αρνήθηκε να καταβάλει οποιοδήποτε ποσό για ένα τέτοιο θέμα κάνοντας σαφές ότι δεν υπάρχουν χρήματα για τέτοιου είδους εκδόσεις δεδομένης και της οικονομικής κατάστασης.

Ο εκδότης αποχώρησε διακριτικά αλλά ο δημοσιογράφος – συνεργάτης του επανερχόταν από καιρού εις καιρό ζητώντας με φορτικό δήμαρχο από τον δήμαρχο να... ενδώσει στην επιθυμία του αφεντικού του.

Παρά τις διαρκείς πιέσεις που δεχόταν ο συγκεκριμένος δημοτικός άρχοντας παρέμενε σταθερός στην άρνησή του με αποτέλεσμα ο εκδότης – γνωστός για τις «τακτικές» που ακολουθεί – να ψάχνει εναγωνίως για να βρει τρόπο να τον εκβιάσει.

Διαβάτε  την συνέχεια ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york