Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Ανακατασκευή του πρώην Δημαρχείου Παλλήνης – Μπουντουβάς: Καταψηφίζω τις επιπλέον δαπάνες – Λεβαντή: Όποιος περνάει έξω από το παλιό δημαρχείο το μόνο που βλέπει είναι ΓΚΡΕΜΙΔΙΑ δεν υπάρχει έργο!!! [ΒΙΝΤΕΟ]

20130320200737 (1)

Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης έχουν καταλάβει ότι τα έξοδα για την ανακατασκευή του πρώην δημαρχείου Παλλήνης θα φτάσουν στα ύψη και αντιδρούν, κάποιοι άλλοι συνεχίζουν να στηρίζουν ακόμη….την δημοτική αρχή στο συγκεκριμένο θέμα.

Πιο συγκεκριμένα στο δημοτικό συμβούλιο της 20/3 ο κος Μπουντουβάς καταψήφισε όλες τις επιπλέον δαπάνες για πρώην το πρώην δημαρχείο Παλλήνης που έφερε η δημοτική αρχή.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η κα Λεβαντή και είπε πως ενώ η ίδια έχει ψηφίσει τις πρώτες δαπάνες το μόνο που βλέπει κάποιος περνώντας έξω από το δημαρχείο είναι ΓΚΡΕΜΙΔΙΑ!!!!!

Τόνισε επίσης πως δεν φαίνεται έργο πάνω στο κτίριο που να ανταποκρίνεται στις δαπάνες που έχει ψηφίσει (225.000 ευρώ) και ζήτησε πλήρη ενημέρωση για το που πήγαν τα χρήματα (ποιες ήταν οι εργασίες) από την πρώτη εργολαβία!!!!!!

Να σημειώσουμε πως οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης από την Παλλήνη ψήφισαν τις επιπλέον δαπάνες.!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york